Publicitat
Política · 19 de Juliol de 2014. 15:25h.

"Discutir sobre sentiments? Vinga, home!"

Iceta: "no deixarem que Espanya es trenqui"

"Discutir sobre sentiments? Vinga, home!"

Iceta, durant el seu discurs (TV3)

El nou líder del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat durant el seu discurs en el Congrés Nacional que "vull discutir sobre desigualtats i economia, però sobre sentiments? Vinga, home!". En aquest sentit ha deixat clar que "no deixarem que Espanya es trenqui, farem la reforma federal".

D'altra banda, Iceta ha acusat els partits sobiranistes d'"enganyar els catalans i enganyar-se a ells mateixos", per fer creure que amb la llei de Consultes es podrà convocar la consulta del 9-N. "No hi haurà consulta que no sigui legal i acordada", ha afegit.

Igualment ha afirmat que el federalisme "no és la tercera, és la primera via". Finalment ha reclamat per Catalunya competències plenes en matèria de "llengua, cultura i educació", sense que això signifiqui "oblidar el castellà, la primera llengua de la meitat dels catalans".

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#26 Pedro, L'Hospitalet, 21/07/2014 - 18:12

Quien no dé su apoyo para que se celebren unas elecciones (recordemos la sintonía PP-PSOE en su votación en contra del referendum) pierde toda su credibilidad. Todo lo demás, pura lírica. Y por cierto, ¿consulta no legal? Si una ley prohibe una consulta al pueblo ¿como se llama eso? DICTADURA

#25 Josep, Lleida, 20/07/2014 - 16:28

Si Españistan es trenca de que viurien els teus compañeros corruptes sociates de l'extremadura i l'andalusia profunda oi? Com comprariau els vots sense robar-nos? Com pagariau el PER? Com tindríau un 35% de funcionaris(1feina=1vot) a l'espanya canyi? Menys parasitar i robar i més produïr sociates!

#24 I_Llatina, BCN, 20/07/2014 - 12:26

Clar que sí, No deixarem que espanya es trenqui si per això hem de tornar a bombardejar Catalunya ho tornarem fer, això sí, ho farem des del Socialisme-Espanyol, molt diferent del que fa els nostres amics i grans aliats el PP.

#23 Reconquista, Vilablareitx, 20/07/2014 - 09:50

Los sentimientos nunca se discuten y menos ahora que me he vuelto a camelar a mi malaguita.

#22 Oses, Barna, 20/07/2014 - 08:54
Y es que dentro del PSC-PSOE también hay Clases

. No conviene olvidarlo.