Publicitat
Política · 27 de Desembre de 2010. 12:28h.

Disgust al PSC pel fitxatge de Mascarell

Diu que es una decisió "personal" suma-se a "un projecte polític ben diferent al nostre"

Disgust al PSC pel fitxatge de Mascarell

Mascarell, en un acte del PSC

 El PSC ha mostrat el seu disgust pel fet que Ferran Mascarell sigui el nou conseller de Cultura del govern d'Artur Mas. En un comunicat, el PSC ha indicat que "volem subratllar el caràcter personal d'una decisió que implica sumar-se a un projecte polític ben diferent del nostre".

"Ferran Mascarell davant la disjuntiva govern-oposició ha optat pel govern, mentre el PSC desenvoluparà, sense ell, la tasca d'oposició i alternativa que ens han encomanat els ciutadans i ciutadanes de Catalunya", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Joaquim Cabot Labnori, Premiaà de Mar, 28/12/2010 - 13:02

Mascarell, sí va ser el factotum de Fòrum de les C., de mala memòria i el partidari de la presència de llibres d'autors de Catalunya en castellà a Ferankfurt. Ara bé, és propi d'homes equivocar-se i esmenar ho és de savis. I Macarell ara ha de ser més savi que home dèbil.

#13 Pardal, de Lleida, 28/12/2010 - 11:53

TEATRE, i del dolent. Quin gran favor li han fet Ciu i MAS al PSC i al Hereu. Una jugada pactada entre ells per estalviar-se el PSC el soroll per la alcaldia de Barcelona. Es un apartat mes del pacte escrit però no fet públic entre el Psc i Ciu, la sociovergència CLAUDICANT I UNIONISTA ja es aquí.

#12 Ramon, Barcelona, 27/12/2010 - 17:46

Hem vist moltes vegades el procés contrari: passar d'aplaudir Terra Lliure a aplaudir el sucursalisme sociata. Benvinguda i tant de bo que fóra encomanadissa la tendència contrària: passar de sociata a sobiranista. Però ara que tampoc se n'encomani tothom, un Hereu o una Chacón ni regalats!

#11 Joan, Girona, 27/12/2010 - 13:57

El problema de Mascarell és el concepte que té de cultura Catalana, a Frankfurt volia autors en llengua espanyola.

#10 Ramon, Barcelona, 27/12/2010 - 13:49

Ara les escorrialles d'Esquerra aniran trobant-ho tot claudicacions. Ells! Precisament ells que vénen de set anys de palanganers de la sucursal sociata! L'entrada de Laporta al Parlament és una benedicció per Catalunya: situa en la moderació i la centralitat la Convergència més sobiranista.