Publicitat
Política · 31 d'Agost de 2010. 08:18h.

Disputa pel doctor Broggi

Solidaritat anuncia el seu fitxatge i el Manifest 12 d'Abril ho nega

Disputa pel doctor Broggi

Rut Carandell, amb Moisès Broggi, el dia que es va associar a Reagrupament

Solidaritat Catalana per la Independència ha confirmat que el Dr. Moisès Broggi tancarà la llista per la circumscripció de Barcelona . En un comunicat, la formació de Laporta ha apuntat que és "un honor que una persona del prestigi del Dr. Broggi hagi acceptat tancar la llista".

Però la secretaria dels impulsors del Manifest 12 d'Abril ha desmentit la noticia apareguda. El Dr.Oriol Domènec ha confirmat, després de parlar amb el Dr.Broggi, que s'espera una reunió de tots els membres promotors el proper dimecres, després de la qual s'emetrà un comunicat.

Moisès Broggi va associar-se a Reagrupament l'octubre del 2009 i, malgrat el desacord que es va produir entre aquesta associació i Solidaritat per anar units a les eleccions després de la reunió entre Laporta i Carretero, ha acceptat la proposta de la formació liderada per Joan Laporta.

Fonts de la formació de Laporta han assegurat a e-notícies que el doctor s'està plantejant abandonar Reagrupament, tot i que des de la formació de Joan Laporta no li ho han demanat.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#35 Kropotkin, Vic, 01/09/2010 - 11:49

Como se nota que los soberanistas van flojos de intelectuales. Acabaran pagando fichajje por gente que sepa leer y escribir. Es el problema de solo usar el cerebro para romper cocos...

#34 Meliq Salau, Reus, 31/08/2010 - 22:40

Des del Pentapartit es pretén atiar els atacs entre les dues candidatures per a la Llibertat Nacional. Els catalans no caurem pas en aquest parany. Els votants d'SC i d'RC recomanarem votar l'un a qui no vulgui votar l'altre

#33 PAPITU, GIRONA, 31/08/2010 - 16:37

A Oscar. Per quina Catalunya lluitava el Sr. Broggi? Seria la seva, com tot-hom. A que no vares caure?

#32 Ballester, Caldes, 31/08/2010 - 16:27

Aquest tabloide virtual semble estar poseït per l'ànima divina d'en Laporta, tot son insults cap Reagrupament.
Be doncs a veure si Solidaritat arriba a les municipals de l'any que bé.
Als municipis també cal posar regidors independentistes. o no?

#31 Deixeu-lo en pau, bcn, 31/08/2010 - 16:11

Pobre home. Va acceptar encantat la proposta de Solidaritat i en saber-se l'han pressionat de mala manera per que es fes enrera. Amb aquesta baixesa parlen de regeneració.