Publicitat
Política · 26 d'Abril de 2022. 18:39h.

Disset alts càrrecs de l'Ajuntament es recol·loquen com a funcionaris

També n'hi ha dos procedents de les files del PSC

Disset alts càrrecs de l'Ajuntament es recol·loquen com a funcionaris

Ada Colau es fa un selfie amb la vicepresidenta Yolanda Díaz per Sant Jordi

Almenys disset càrrecs de confiança de Barcelona en Comú a l'Ajuntament de Barcelona han aprovat, segons informa La Vanguardia, els exàmens per ingressar a la borsa de treball amb què el consistori crea una reserva de professionals a qui recorrerà per cobrir les places que quedin vacants o de nova creació en diferents oficis i categories de l'administració local. També n'hi ha dos del PSC.

Es tracta d'Álvaro Porro, comissionat d'Economia Social; Roger Clot, assessor 2a tinença d'alcaldia; Tatiana Guerrero, assessora 4a tinença d'alcaldia; Carolina Recio, cap de gabinet de la regidoria de Salut; Elia Gran, assessora de la regidoria de Salut; Elisa Miralles, assessora de la regidoria de Presidència; Sandra Salvador, assessora de Drets de Ciutadania; Ancor Mesa, Adriana Partal, Olga Pérez i Sergi Santiago, assessors de la direcció d'alcaldia; David Pequeño, conseller de BComú a Ciutat Vella; Eduard Corbella i Pau Campderrós, consellers de BComú a l'Eixample; Martín Berruezo, conseller de BComú a Sant-Montjuïc; Judith Calàbria, consellera tècnica a Gràcia; i Elena Tarifa, consellera de BComú a Horta-Guinardó.

Els disset noms associats amb els comuns, a més d'Alberto Lacasta, conseller del PSC a Gràcia, i Marc Martínez, conseller del PSC a l'Eixample, apareixen a la llista (pública) d'aprovats dels primers exàmens, celebrats el 18 de març, on no consten les persones que no van aconseguir superar-los.

Més de 5.000 persones de les 8.000 que s'hi van presentar van aconseguir aprovar -havien d'obtenir una nota mínima de 32,5 punts- i ara estan pendents d'una segona fase, que consisteix en una entrevista personal, per ingressar definitivament a la borsa de treball.

Junts ha anunciat que ho portarà al Comitè d’Ètica i el Síndic de Greuges perquè “aquesta és una convocatòria per omplir una borsa de treball municipal que no ens agrada; que s'ha realitzat de manera del tot extraordinària i diferent de les que s'havia realitzat fins ara".

Artadi ha remarcat que "els mateixos sindicats han qüestionat sobretot la manca de temari per a cadscuna de les categories professionals que incorpora”. “Ho portarem al Comitè d’Ètica perquè tenim sospites de com s'ha fet, i perquè és a aquesta instància a qui li toca dirimir si l’actuació de tots s'adapta o no en al codi d’ètica de l’Ajuntament”, ha insistit.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#18 pepe, andorra, 28/04/2022 - 14:28

cada uno tiene lo q se merece....Y Barcelona no podia ser menos, eso si, cuando lo hizo el de CIU, nadie decia nada, cuando lo hacen los sociatas tampoco y cuando los peperos hacen lo mismo en Madrid, silencio.....Esta es una practica habitual, primero se les mete de interinos y despues se convoca la plaza y se les da mas puntos por ser interinos.

#17 Sergi Sergio, Barcelona, 27/04/2022 - 14:40

Ole, ole y ole, venga rapidito que se acaba el chollo y el chollo hay que hacerlo vitalicio.

#16 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 27/04/2022 - 12:51

PARÀSITS.

#15 Pasaba por aqui, Santa Coloma de Gramenet, 27/04/2022 - 10:00

https://www.publico.es/politica/juan-garcia-gallardo-vicepresidente-vox-castilla-leon-contrata-familiar-cargo-confianza.html/amp

#14 Capit@n España, Purgandus populus!!, 27/04/2022 - 09:50

Ya lo hacían los sociatas y nadie chistaba. Miren sino la composición de la mayoría de los funcionarios del ayuntamiento. Y en las empresas que controla el ayuntamiento es aun peor : contratación a dedo. Miren la Sociedad Municipal de Aparcamientos y sobretodo TMB. La Gene era el cortijo de unos y el Ayto. de BCN y TMB de otros.