Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2020. 14:18h.

Distància social a Palau

Deixen buida la cadira de Torra

Distància social a Palau

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha explicat aquest dimecres que en la reunió del Consell Executiu "la cadira del president de la Generalitat no ha estat ocupada en senyal de respecte i solidaritat amb el president Torra i no serà ocupada durant la resta de la legislatura".

La consellera ha explicat els detalls del decret de substitució del president de la Generalitat de Catalunya, que ja ha estat publicat al DOGC, i ha lamentat que "la inhabilitació del president ha estat una decisió política mancada de tota justícia i proporcionalitat, i que estem convençuts que els tribunals europeus, també com ha passat en altres ocasions, donaran la raó al president".

Finalment, ha remarcat que "la decisió adoptada aquest matí estipula, en la seva disposició final, que aquest acord quedarà sense efectes en el cas que el Tribunal Constitucional suspengui cautelarment l'execució de la sentència del Tribunal Suprem".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 jvcs, barcelona, 30/09/2020 - 17:23

Falta en esa silla la pila de billets de la pensión indecente quedaria muy bien retratada la realidad , es un inmenso negocio de basura mafiosa !

#13 Te lo explico, Monestir de Capsdefava, 30/09/2020 - 17:07

És la distància de seguretat desprès que l'ocupant de la poltrona hagi menjat seques amb botifarra el dia abans.

#12 lluch, barcelona, 30/09/2020 - 16:28

El nieto del franquista que ahora esta de presidente en la generalitat tambien deja vacio el sueldazo y los privilegios que tiene el president de la generalitat o todo queda en el postureo de siempe para salir en tv3 y en hacerse la foto para esa escenificacion que tanto le gusta a la borregada?

#11 Onofre de Dip, Barcelona, 30/09/2020 - 16:25

En todas las aulas de las facultades españolas de la inmediata posguerra, había una silla vacía en la que nadie se podía sentar. Era la silla del "estudiante caído". Por la causa nacional, claro está. Y esto es algo parecido en versión "indepe". Al abuelito fascista de Aragonés le hubiera encantado el detalle.

#10 Menjamela Grandi, Anapurna, 30/09/2020 - 16:21

Pues yo no percibo ninguna diferencia.