Publicitat
Política · 6 de Desembre de 2019. 09:28h.

Distanciament de Campuzano de JxCat

L'exdiputat al Congrés critica els partits que "aposten pel bloqueig"

Distanciament de Campuzano de JxCat

L'exdiputat del PDECAT, Carles Campuzano, ha criticat en un article a El Periódico els partits que "aposten pel bloqueig" i ha demanat investir Pedro Sánchez per "iniciar una nova etapa de diàleg en la construcció d'acords per trobar una sortida".

Campuzano exposa que "els partits que expressament aposten pel bloqueig són una minoria a Catalunya, i aquells que han guanyat clarament les recents eleccions al nostre país defensen el plantejament que només des del diàleg i la voluntat d'acordar trobarem sortides i solucions al conflicte". 

També manifesta que els resultats de les eleccions "són també una nova oportunitat per al bloc de progrés que històricament han conformat a Espanya els partits de centreesquerra i esquerra espanyols i els partits d'estricta obediència catalana i basca."

Carles Campuzano diu que en l'independentisme "només els que aposten per incrementar la polarització i la tensió amb l'Estat defensen la idea de bloquejar la política espanyola", però creu que "és un plantejament erroni de soca-rel" i adverteix que "el bloqueig només facilitarà a curt termini la lògica de la Gran Coalicio? i en qualsevol cas, i més aviat que tard, el retorn de la dreta al Govern espanyol".

En aquest senttit, afegeix que la polarització i la tensió debiliten la cohesió interna de la societat catalana, desgasten les institucions de l'autogovern català, i erosionen el creixement econòmic imprescindible per garantir el progrés i el benestar col·lectius". És per això que, segons ell, cal "investir Sánchez" perquè "és la millor opció per a l'independentisme.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Sergi Sergio, Barcelona, 06/12/2019 - 19:33

Este se desmarca y se distancia porque ya se ve venir el hostiazo de Junts x la pasta, ve que esto ya no da mas de si y se va a la mierda, lo del Torra, la Borras, el pastelero vivales y cia le queda muy poquito, en esta legislatura pasaran a la intrascendencia absoluta.

#5 Gregari, VNG, 06/12/2019 - 15:31

El pujolet en una entrevista fa anys va dir que Catalunya era un Ferrari, i que els de Madrid no el sabien portar i l'estrellarien. Al final qui l'ha estrellat ha estat ell, el mhp.

#4 Gregari, VNG, 06/12/2019 - 15:29

El pujolet, igual que una mosca ceballonera que emplastifa una cassola de menjar deixant-la plena de larves, ha deixat Catalunya com un femer. Ara costarà molts anys erradicar la seva "obra". Ni que alguns de les JNC com aquest estiguin veient el gran disbarat, hi ha molta gent nazificada.

#3 atl,lota, PINEDA, 06/12/2019 - 13:31

Hola Carles. Tu vens del Pujolisme, o sigui de dretes. Ara no vinguis a mareixar la perdiu, que ja me la mareixareu a mi, tu i els teus.Recordes? M'enfosareu a mi, als meus fills i i esteu enfonsant Catalunya. A veure si poseu seny i entre tots treieu aquest embolic, VISCA ESPAÑA, VISCA EL REI I BON DIA DE LA CONSTITUCIO.

#2 Un musclu, Bcn, 06/12/2019 - 11:10

Pero campuzano tu ets de esquerres?
No venies de can Pujol I la seva famiglia? Quin morro que tens I com heu enfonsat Catalunya

#2.1 soloesmiopinon, Tabarnia, 06/12/2019 - 21:13

El Campusano es de donde esté la pasta y la mamandurria, como todos los procesistas. ¿o es que pretentes que se ponga a trabajar a estas alturas?