Publicitat
Política · 11 de Maig de 2010. 10:02h.

Divisió a la CUP

Regidors i personalitats fan una crida a presentar-se al Parlament

Divisió a la CUP

Imatge de la roda de premsa

Una representació dels impulsors del manifest “Crida a la Unitat Popular, per la terra el treball i la llibertat”, han presentat al Col·legi de periodistes de Catalunya el manifest que proposa "la vertebració, sota un mateix paraigües comú, de tot aquell espai polític mancat de representació política, de cara a les properes eleccions al Parlament de Catalunya". Entre els impulsors de la proposta destaquen Carles Roca, regidor de la CUP de Cardedeu.

Roca ha insistit "en el fet que la CUP no en pot quedar al marge, alhora que ha constatat que aquesta Crida depassa les mateixes fronteres de la CUP, i apunta cap a amplis sectors socials fora de l’estricta Esquerra Independentista, orfes també de referencialitat política".

El regidor de Cardedeu també ha dit que "hi ha uns principis mínims que són els que donen sentit a aquesta iniciativa i sobre els quals i en funció dels suports, es podrà conformar una candidatura independentista, ecologista i d'esquerres a les eleccions al Parlament de Catalunya, sense tancar la porta a ningú".

Els impulsors de la Crida a la Unitat Popular tenen previst decidir "fer el pas per presentar candidatura depenent de la resposta que això provoqui dintre de la societat catalana, i de les adhesions tant individuals com col·lectives que es rebin. La decisió es prendria abans de l’estiu".

La roda de premsa va comptar amb la presència del regidor de la CUP de Cardedeu, Carles Roca; la regidora de la CUP de Montesquiu, Liliana Vilanova; el regidor de la CUP de Celrà, Daniel Cornellà;  el regidor de la CUP de Viladamat, Robert Sabater; el regidor CUP d'Arbúcies, Edmon Ribatallada; l'historiador, Agustí Barrera; els membres d'Unió de Pagesos, Pep Riera i Toni Llimona; l'urbanista, Ada Llorens; els sindicalistes Arcadi Figueres, Narcís López, Ramon López, Manel Zaragoza i Joan Guarner; l'escriptor Josep Casadesús; el poeta, Pep Rosanes-Creus; i el pedagog, Gerard Corriols.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Edmon Ribatallada, Arbúcies, 14/05/2010 - 12:30

El vostre redactat de la podria donar a entendre que jo vaig ser present a la roda de premsa de la que parleu, cosa totalment incorrecte. El que he fet a títol personal, tot i que soc regidor de CUPA, no CUP, és simplement adherir-me al manifest.

#6 Mr. X, bcn, 11/05/2010 - 15:58

Lluis (Martorell): un bon intent intoxicador digne de l'opció política que vols vendre, però no crec que arribis més enllà d'entabanar 4 fatxes despistats

#5 Albert, Berga, 11/05/2010 - 14:52

Només faltava això per acabar d'afeblir el vot independentista. La intel·ligència no és el nostre fort, ja es veu. Endavant Reagrupament-Laporta.

#4 Lluís, Martorell, 11/05/2010 - 14:44

Davant la desunió del independentisme la solució és votar l'Anglada.

Els veritables independentistes votem Anglada!

#3 des de, berga, 11/05/2010 - 13:38

guanyarem!!