Publicitat

Un militant replica a Xavier Monge que no investir Mas és “carregar-se el procés”

Divisió a la CUP

Assemblea de la CUP (foto:CUP)

El militant cupaire i de Poble Lliure al País Valencià, Toni Infante, en declaracions a El món a RAC1, considera que si la CUP no investeix Artur Mas “es carregarà el procés”, perquè “les alternatives són infinitament pitjors”.
 
“Estic a favor que no es trenqui el procés. Preferiria un president d'absolut consens dels 72 diputats. Però si les úniques condicions són avalar la proposta que fa Junts pel Sí, indubtablement penso que no hi ha altra alternativa, perquè les altres alternatives són infinitament pitjors”, ha dit.

Per a Infante, “és carregar-nos el procés i això no s'ho mereix el nostre poble ni els agents polítics que hi estan treballant”. “Creiem que anar a eleccions al març és tornar a la clau autonomista i malbaratar tot l'aval plebiscitari i tot el procés de mobilitzacions que van portar a un resultat espectacular”, ha recordat.
 
També ha replicat el dirigent de la CUP, Xavier Monge, que creu que el procés és un “frau” i que el plebiscit del 27-S es va perdre. “S'equivoca de soca rel”, ha afirmat, a més de sentenciar que “el procés ja no és propietat de Junts pel Sí, però molt menys de la CUP, que és minoritària. El procés és propietat de vora 2 milions de persones que van votar sí”.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#19 Daniel Garcia, Manresa, 31/12/2015 - 16:12

1529-1501. Ganó no investir a Mas. Los ánimos estaban calientes. Hubo violentos en Sabadell. Se hubieran pegado ostias. Se dijo empate para evitar OSTIAS y Puñetazos en Sabadell. Yo pedí voto secreto pq la gente insultaba y cooaccionaba desde primera hora. Destapemos La Gran Mentira del 1515.

#18 Pepet, Sabadell, 31/12/2015 - 09:23

La CUP, té mala peça al teler; un partit d'idees tan radicals, respecte als altres partits, no haurien de tenir discrepàncies tan significatives i menys en un cas tan transcendental per Catalunya; això és responsabilitat de la direcció.

#17 La niña, del exorcista, 30/12/2015 - 23:06

¿Y cuando han votado los valencianos en las elecciones catalanas?

#15 El proces es un cadaver, bcn, 30/12/2015 - 18:49

Que es pot fer amb un cadaver?. Es pot embalsamar i treure en processo

#14 Casper, Bcn, 30/12/2015 - 14:11

Si votan a favor, mal; si votan en contra, peor; y si empatan, fatal: Rius, háztelo mirar.