Publicitat
Política · 19 d'Octubre de 2009. 21:51h.

Divisió a Sant Feliu de Codines pel referèndum

El ple municipal va discutir diverses mocions sobre la consulta de l'autodeterminació

Divisió a Sant Feliu de Codines pel referèndum

L'alcalde de Sant Feliu de Codines, Pere Pladevall

Abans de celebrar-se la sessió plenària de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines sobre el referèndum d'autodeterminació, Roc Fernàndez, conseller nacional de Convergència Democrática de Catalunya i president local de Sant Feliu de Codines d'aquest partit, va dir al seu bloc : "Desgraciadament, al ple del dissabte [passat] hi haurà dos mocions contradictòries sobre la possibilitat de fer un referèndum com el d'Arenys".

Va afirmar que "la primera la presenta el PSC amb una maniobra de calamar. L'alcalde Pere Pladevall que quan presentés una moció sobre el finançament et diu que aquests temes no s'han de tractar al ple perquè són nacionals, ara preveient que presentaríem la moció de Decidim.cat presenta una bateria de dos mocions".

I va ssegurar que és "una maniobra per rebaixar el dret inalienable del poble català a l'autodeterminació", i que "n'afegeix una altra [moció] de recolzament a l'Estatut per allò del políticament correcte. Dos pel preu d'una per intentar obeïr el millor possible les ordres del Sr. Montilla que diu 'que això de les consultes és són experiments' per no fer enfadar l'amo Zapatero".

També va dir que "per tan, dissabte hi haurà la seva moció, una moció descafeinada que intenta defugir i rebaixar el debat sobre el dret a l'autodeterminació, i la nostra moció de CiU i Independents que és la que es presenta arreu de Catalunya, entre altres llocs pobles veïns com Caldes i Castellterçol".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Jaumet, Hamburg, 20/10/2009 - 12:56

I ERC de Sant Feliu què va votar? La moció del PSC o la de Decidim.cat?

#1 Marc, Girona, 20/10/2009 - 09:16

Que es deixin d'hòsties aquests de CIU i que votin SÍ a la moció del PSC car aquesta és la millor forma de dar-los pel cul.