El PDECAT no s'integrarà en la nova formació de Puigdemont

Divorci indepe

El PDECAT ha anunciat aquest divendres que no s'integrarà en Junts per Catalunya perquè el partit que impulsa l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, “no garanteix que el Partit Demòcrata i el que representem hi sigui”. Així ho ha manifestat aquest divendres el president de la formació, David Bonvehí, en una carta als militants hores abans que JxCat celebri la seva assemblea constitutiva.

“A dia d'avui, malgrat els esforços ingents per part del Partit Demòcrata, la voluntat com a partit de transitar cap a Junts per Catalunya no ha estat possible ja que el nou instrument que es constitueix demà ha fet una crida a sumar persones a títol individual i en canvi no garanteix que el Partit Demòcrata i el que representem hi sigui”, afirma Bonvehí.

El president del PDECAT destaca que la direcció de la formació “no està deixant d’aportar propostes per tal que aquesta transició sigui possible”, alhora que reclama “respecte pel nostre partit”. “Hem treballat per assolir la llibertat de Catalunya oferint solucions als reptes socials, polítics i globals de la societat catalana”, reivindica el comunicat.

Bonvehí diu que representen la “centralitat política i social” de Catalunya i subratlla que “provenim d’un gran llegat polític i reivindiquem la ingent tasca de construcció nacional i política que hem fet durant 40 anys”.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 Rasca, castelldefels, 25/07/2020 - 15:22

Me encanta ver como estas ratas se sacan los ojos entre ellos...Fantastico !

#15 Kropotkin, Bic, 25/07/2020 - 13:45

¿A dónde espera llegar Cataluña con estos pringaos dirigiendola? Jua, jua, jua,...

#14 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 25/07/2020 - 10:14

Y aún hay quien se traga que éstos son auténticos patriotas que se desvelan por Cataluña, jajajaja

Cataluña, tierra de borregos

#12 Viçens, Sant Celoni, 25/07/2020 - 08:42

La toxicitat s'ha de foragitar si realment va la recerca del servei a la ciutadania. Obviar que gran part, una gran part de la ciutadania catalana es queda fora de projectes totalitaris mai s'ha de perdonar políticament.

#11 Vicente SALA, VILASSAR DE MAR, 25/07/2020 - 08:16

o renovarse o morir, fuera tonterias i avanzar con ganas e ilusion, porque el futuro, viene igual, todo es nuevo i sera nuevo, quieras o no, ...fuera el miedo a avanzar.