Publicitat
Política · 8 d'Octubre de 2021. 11:32h.

Doble raser de Colau

Veten publicitat del 12-O en els autobusos però accepten la independentista

Doble raser de Colau

L'empresa Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), presidida per l'exdiputada del PSC Laia Bonet, ha vetat una campanya publicitària als autobusos municipals per promoure la Festa del 12 d'octubre a Barcelona, segons informa El Catalán.

Javier Megino, president de Catalunya Suma ha explicat que van intentar promoure aquests esdeveniments amb una campanya als autobusos de Barcelona. Els organitzadors, en la seva petició, han detallat a TMB que hi hauria un cercavila amb balls de grups de diversos països hispanoamericans.

En el missatge de resposta que Catalunya Suma rebre de TMB, en què es notificava la denegació de la seva sol·licitud per a instal·lar publicitat de pagament, els responsables de l'empresa municipal de transports van subratllar en color groc un dels motius pels quals TMB no accepta campanyes.

La raó adduïda seria que el missatge no era acceptable per ser "ideològic o sobre creences individuals, inclosos en campanyes que busquin la provocació, difamació o tinguin puguin generar el debat social i difusió mediàtica, promogut per qualsevol persona, grup o entitat".

El febrer de 2020 TMB sí que va admetre una campanya d'Òmnium Cultural en la qual es demanava l'amnistia als condemnats del ‘procés'. En anys anteriors també van difondre altres campanyes d'aquesta entitat i de l'ANC.

ref.jpg

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#17 BEJOTA, bcn, 09/10/2021 - 12:37

COLAU ES UNA INTRUSA DE LA CUP EN PODEMOS. NI CON TANTO DE TODO PODEIS CON ESPAÑA.
El voto de Lérida vale casi 3 veces que en Santa Coloma de Gramanet. TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F.

#16 et, Sabadell, 09/10/2021 - 11:59

inmaculada es una trepa sin ningun principio....
bueno el principio y el fin es ella misma....
cuando formaba parte de la PAH, y no tenia hipoteca, pero queria ser la prota, ya exhibia su naturaleza....

#15 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 08/10/2021 - 22:21

Eso explica que uno de sus socios del PSC atracase a un taxista; para no pillar el bus, que para ellos es gratis

#14 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 08/10/2021 - 20:07

¿Colau, doble rasero?
- ¡No, doble trasero!

#14.1 La Carbo Cated, El Prat de Llobregat, 09/10/2021 - 08:35

Me pone muy cachonda...., no uno, lo dices tu: dos.
Lo que podría hacer ella con dos, por ejemplo, cagarla el doble de veces,

#12 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, VOTAR A COLAU ES SER TONTO , 08/10/2021 - 14:47

SER ESPAÑOL O CATALAN NO INDEPENDENTISTA Y VOTAR A COLAU ES SER TONTO , . Ya que ella defiende los intereses de los Independentistas .NO LOS DE LOS ESPAÑOLES O CATALANS NO INDEPENDENTISTAS . Que hay que decirlo son molts .. COLAU ALCALDESSA DE BARCELONA TAL FARAS TAL TE TROBARAS . Te una CIUTAT BRUTA I MOLT INSEGURA .

#12.1 S. Rodrigo, Cornellà de Llobregat, 09/10/2021 - 08:37

Pero xucla que no vegis de l'erari públic, sense haver finalitzat la carrera de filosofia, la llicenciatura, amb l'edat que té, m'agradaria saber si no és a través de portes giratòries una persona en la mateixa tesitura o situació, on trobaria col·locació, en cas que deixés la política per perdre les eleccions o que la fessin fora de las ll