Publicitat
Política · 7 d'Octubre de 2020. 15:41h.

Doble vara de mesurar a Podemos

Pablo Iglesias va demanar la dimissió de Rajoy quan aquest va ser investigat pel cas Gurtel

Doble vara de mesurar a Podemos

El líder de Podemos i actual vicepresident de Govern espanyol, Pablo Iglesias, va exigir la dimissió de l'aleshores president espanyol, Mariano Rajoy, quan aquest va ser acusat pel cas Gurtel. El jutge ha demanat ara que Iglesias sigui investigat per suposats delictes de descobriment i revelació de secrets, danys informàtics i denúncia falsa en relació amb el robatori del mòbil de la seva ex assessora Dina Bouselham.

El 26 de novembre del 2014 Pablo Iglesias va demanar la dimissió de Rajoy i la convocatòria d'eleccions anticipades després que Ana Mato dimitís com a ministra de Sanitat pel cas Gürtel.

"La corrupció ha arribat fins a una sèrie de nivells en els que és completament inacceptable per a una mínima institucionalitat democràtica que el president no es retiri", va assenyalar llavors l'actual vicepresident de Govern.

Posteriorment, en un debat electoral amb motiu de les eleccions generals de 2016, Iglesias es va referir als casos de finançament il·legal que esquitxava al PP i va assegurar que ell assumiria responsabilitats per casos de corrupció quant s'obrís judici oral. "Obertura de judici oral, dimissió. Així de ràpid, així de concret", va afirmar.

En 2017 va afirmar que Rajoy "o era un incompetent, o mentia" quan el llavors president afirmava no saber res del finançament irregular de PP. "En política no es demana perdó, en política es dimiteix", va afirmar Iglesias.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 07/10/2020 - 22:18

Con el Cloacoletas con caja B y ya imputado ante el supremo, yo creo que una de dos, o él mismo, que no soporta la corrupción, dimite, o bien el Psicópata, que sabe que no nos merecemos un presidente que nos engañe,ni un vicepresidente tampoco, le presenta una moción de censura.

#3 Lepero, Barcelona, 07/10/2020 - 18:11

Es que Rajoy no tenía el título de marqués.

#2 Sergi Sergio, Barcelona, 07/10/2020 - 16:48

Veo que no lo acabais de entender, para estos neocomunistas bolivarianos las normas son para aplicarselas a todos los demas, especialmente si son de derechas, ahi hay que ser implacables.

#1 Petersellers, Barcelona, 07/10/2020 - 15:53

TIC TAC, señor marqués