Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2018. 19:53h.

Doble vara de mesurar de Colau

L'Ajuntament va fer retirar una figura d'una orxateria per “ocupació indeguda de l'espai públic” i en canvi permet el top manta

Doble vara de mesurar de Colau

Manters a l'intercanviador de Plaça Catalunya

L'Ajuntament de Barcelona permetrà els propietaris de l'orxateria 'Tio Che', situada en la rambla del Poblenou, que torni a col·locar el ninot que presideix l'entrada de l'establiment des de fa dues dècades. El consistori va obligar l'orxateria a retirar la figura aquest passat dissabte i va sancionar els propietaris amb una multa de 105 euros per “ocupació indeguda de l'espai públic”.

Ara, però, el govern local ha decidit arxivar l'expedient sancionar i retirar la multa arran de les critiques veïnals i d'alguns grups municipals, com ERC i Ciutadans. La tinenta d'alcalde i alcaldessa accidental, Laia Ortiz, ha afirmat en el seu compte de twitter que “l’emblemàtic Tio Che seguirà acompanyant-nos a la Rambla de Poble Nou com ha estat durant tants anys i ha de seguir sent”.

ortiz.jpg

Per la seva banda, el regidor del districte de Sant Martí, Josep Maria Montaner, ha explicat que “l'expedient al Tio Che per elements no permesos a la terrassa” s'ha arxivat per tractar-se “d'un comerç històric i emblemàtic”.

montaner.jpg

La rapidesa amb la que ha actuat el govern d'Ada Colau davant la polèmica del nino del 'Tio Che' contrasta amb l'actitud que ha mantingut amb els darrers actes vandàlics viscuts a la ciutat o els narcopisos. Després de l'agressió que va patir un turista nord-americà per part d'uns manters a Plaça Catalunya, Laia Ortiz va declarar que “són uns fets puntuals”, tot i afegir que l'agressió és “una mostra de violència inacceptable”.

Aquest passa cap de setmana també es va registrar un altre episodi violent al barri del Raval, quan un home va colpejar amb una barra de fusta, mentre sostenia un ganivet, un altre que es trobava convalescent a terra. Una tercera persona també li propinava puntades de peu al cap.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 A., Barcelona, 07/08/2018 - 13:05

Tio Che es dedica a una activitat legal i paga impostos. Els manters cap de les 2 coses. Ja sabem a qui prefereix Colau. Una pregunta per algun jurista, quan es permet per omissió per part de servidors públics que es cometin reiteradament actuacions delictives, no es tracta d'un delicte d'abandonament de funcions?

#6 Mateo , Molins de Rei, 07/08/2018 - 07:33

el bonismo imperante, el que dirán que para fachas todos los gior (los casta, es decir, PSOE, PP, C'S, PNV, UPN, ) menos el del chaletico, la de las hipotecas, el de la bebida refrescante imperialista, el que no aseguraba a su cuidador, etc... Si vuelve a ganar lo vais a flipar en Colau's Village. Últimamente es ciudad sin ley

#5 Mateo , Molins de Rei, 07/08/2018 - 07:31

En el horizonte se atisban negros nubarrones electorales. Da asco querer hacer retirar el ninot y cobrarles la sanción por simbólica que sea y a otros si practican sexo en la calle el consistorio les pague las medidas profilácticas, sea riesgo "seguro" o de "riesgo", se les pase en la cola en caso de enganchar desde la gonorrea, las clamidias por

#4 Mark - Tabarnia, Bcn - Tabarnia, 06/08/2018 - 21:56

Este domingo, nos reunimos 20 personas en la Barceloneta para bailar salsa en la calle, para lo que pusimos algo de musica, como solemos hacer en otros sitios. La portuaria estaba a los 5 minutos amenazando con multarnos y llevarse el equipo.

Alrededor nuestro 100 manteros, vendiendo con tranquilidad.

Gracias Colau y Portuaria.

#3 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 06/08/2018 - 20:23

Hauriem de lligar-li un llacet groc on hi hagi lloc.