Publicitat
Política · 29 d'Agost de 2020. 12:40h.

Dolors Bassa acceptaria l'indult

"Jo no vull ser màrtir, no sóc Mandela"

Dolors Bassa acceptaria l'indult

L’exconsellera Dolors Bassa, en declaracions a RAC1, ha manifestat que “si amb un indult podem sortir al carrer, per què m’he de quedar a la presó? Jo no vull ser màrtir, no sóc Mandela. Qui vol estar a la presó és egoista, perquè tens tot el teu entorn dependent de tu”.

“Jo vull un indult general per a tot el país, i això és l’amnistia pels exiliats i per tots els represaliats. Això seria una solució política que ens permetria començar de zero. Ara bé, mentrestant, l’indult ens permetria sortir de la presó, que només és patiment”, ha dit.
 
“Hem de demanar l’amnistia i la solució política de tot el conflicte. Ara, si em preguntes si estic d’acord amb l’indult, et dic que i tant! Què hi fem a la presó? Vull la llibertat, no per anar pel carrer, sinó per lluitar per la República”, ha afegit.

“Els meus companys que son a la presó no poden ni parlar, en canvi a mi sí que m’estàs fent una entrevista. Ens mereixem estar fora perquè volem seguir treballant”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 Marcial, Santa Coloma, 30/08/2020 - 07:47

Primera baja en la disputa al premio mandela. Bassa decide acogerse a un posible indulto y renuncia al premio. La participante quiere abandonar la cárcel para tornar-ho a fer.

Sin embargo off the record comentó, a la mierda lo de tornar-ho a fer. Quiero llevar una vida tranquila con la familia y el gato.

#15 Dado Esteller, Badalona, 29/08/2020 - 20:28

Mismamente lo mismo que renunciar a tus raíces. El pastelero loco o cuerdo, quizá, no lo aseguro, sus antepasados se revuelven en la tumba de ver que reniega de ellos no por tema cultural, no por tema lingüístico, por tema monetario y de actitud (su antecesor lo que decía de los Andaluces). Y su sucesor, el actual de los que son españoles (o eran)

#14 EduardR, BCN, 29/08/2020 - 19:19

Se le olvida que para que te apliquen un indulto, tiene que haber alguna acto de autocrítica del independentismo. Si el Gobierno de España hace un indulto "gratis" que luego no llore cuando el resto de ciudadanos se lo agradezcamos en las elecciones.

#13 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 29/08/2020 - 19:05

O sigui que janohotoraranafer. Fantàstic! I mi el que hem té en vil, és el que pensaran de tot plegat aquesta claca d'elements patris que de la nit al dia han passat de conviure amb castellanoparlants a catalogar-los, com si es tractés d'un brot psicòtic, de nyordos, colons, imperialistes i/o botiflers (en el millor dels casos).

#12 Sergi, Bcn, 29/08/2020 - 17:58

O sea que pides un indulto para volver a delinquir en el mismo delito?