Publicitat
Política · 14 de Març de 2014. 19:11h.

Dolors Montserrat comença l'aterratge a Catalunya

En plena fase de rumors sobre la marxa de Camacho a Brussel·les

Dolors Montserrat comença l'aterratge a Catalunya

Una imatge de Dolors Montserrat visitant el Mercat de la Guineueta

La vicesecretària d’organització del PPC i vicepresidenta tercera del Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat, ha començat el seu aterratge a Catalunya coincidint amb els rumors d'una eventual marxa d'Alícia Sánchez-Camacho al Parlament Europeu.

Montserrat, filla de la històrica i diputada del PP al Parlament, Dolors Montserrat i Culleré, es va estrenar el passat 1 de març amb una visita al mercat de la Guineueta, a Barcelona. La visita de mercats és un clàssic en el cas de personalitats polítiques.

La diputada al Congrés va fer referència al Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre aprovat pel Consell de Ministres, afirmant que “garanteix el futur del Delta”. En aquest sentit, la dirigent popular va criticar al Govern d’Artur Mas al considerar que “l’únic que busca és enfrontar el territori i els pagesos, quan els regants i els pagesos estan a favor d’aquest pla, ja que garanteix el Delta i les seves necessitats”.

Una setmana després, el passat dia 7, va assistir també -en aquest cas a Lleida- a un acte amb motiu del Dia Internacional dels Drets de Dona, amb la secretària d’Igualtat del PP, Carmen Fúnez.

En aquest acte va assegurar que “una societat que aposta per la igualtat de gènere és una societat més justa, plural i democràtica”, afegint que el seu partit “creu en la capacitat de les dones, no les veu com un col·lectiu o una quota, i vol posar al seu abast tots els elements disponibles per eliminar qualsevol barrera a la igualtat d’oportunitats”.

L'inconvenient de Dolors Montserrat per liderar el Partit Popular de Catalunya és que no és diputada al Parlament, sinó al Congrés, però no és el primer cop que el PPC té aquesta mena de bicefàlia.

En cas de marxar, la direcció del grup parlamentari recauria en l'actual portaveu, Enric Millo. Un dels que també ha sonat com a substitut de Camacho ha estat l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, però prefereix centrar-se en l'ajuntament de la tercera ciutat de Catalunya per intentar assolir la majoria absoluta a les properes eleccions municipals.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#13 Debacle, bcn, 16/03/2014 - 03:41

No se´n surten. Han tingut un munt de presidents i presidentes... i cada cop van pitjor! Sisena força, amb sort.

#12 dissabte, Barcelona, 15/03/2014 - 19:31

Que deixin Camacho! Entre aquesta figura, el despiste freudià de Millo, que ens visiti el Ministro de asuntos Exteriores cada dos per tres, i que no tirin devant el corredor mediterrani, ja es pot deduir que ens consideren amb un peu a fora i no cal gastar munició política. Se'ls nota.
Fantàstic

#11 eladi, barcelona, 15/03/2014 - 19:23

Aquest retard en nomenar candidat català a les europees fa suposar moltes incerteses dins del PP. Serà interessant veure qui decideixen treure del PPC perquè es podran entreveure i deduir moltes coses. Però m'agradaria que fessin la barbaritat de deixar Camacho.

#10 Arietta, barcelona, 15/03/2014 - 19:11

Goita que fan ara! I em sembla que guanyarem, nosaltres i hi perdran ells. Ves per on

#9 Papaluna, Barcelona, 15/03/2014 - 13:11

I ara la Camacho cap a Brussel·les o Estrasbourg, el cementiri d'elefants que ens costa un ull de la cara per no fer res substancial, útil i visible. Aquesta senyora no entenc com pot acumular tants càrrecs i sous (senadora, parlamentaria, presidenta de partit...). No li veig cap mèrit. És sospitós

#9.1 Joan, Girona, 15/03/2014 - 18:40

No es mèrit presentar-se a unes eleccions per el PP a Girona?. Recorda que es una demarcació que generalment no solen sortir. Dons bé . li van prometre que si es presentava a aquesta circunscripció per les generals i no sortia ( com va ser ) seria la presidenta del PP a Catalunya.

#9.2 eurípides, barcelona, 15/03/2014 - 19:51

Papaluna, et trobo molt innocent. Quins mèrits tenen els polítics, tant si són a Europa com aquí? Doncs entendre les instruccions del partit i obeir. Res més: poca intel.ligència, fidelitat i fermesa irracional. Ves mirant. Mira Bauzà, mira Navarro. Essent així, Camacho té tots els requisits.