Publicitat
Política · 7 d'Agost de 2018. 13:43h.

Dolors Montserrat posa la mà al foc per Pablo Casado

Assegura que el cas del màster "té molt poc recorregut"

Dolors Montserrat posa la mà al foc per Pablo Casado

La portaveu del PP al Congrés, Dolors Montserrat, ha posat la mà al foc per Pablo Casado i en una entrevista a El món a Rac-1 assegura que el cas del màster que esquitxa el líder del PP "té molt poc recorregut". "Els innocents no han de dimitir per no-res", ha defensat.

Montserrat ha dit que Casado "porta quatre mesos donant explicacions i aportant la documentació" i ha afegit que "sempre ha ajudat la justícia, ha estat clar i transparent". "És un altre atac a l'honorabilitat del PP", ha reblat. Sobre si és ètic aprovar un màster sense anar a classe i entregant quatre treballs: "És irrellevant; l'ètica és la llei".

La dirigent popular ha dit que "per desgràcia" veu "probable" que s'escridassi el Rei el 17-A i ha reclamat al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, que "estigui a l'altura el 17-A". "Si no haurem de demanar responsabilitats", ha advertit.

Finalment, ha fet referència als encaputxats que van retirar estelades a Verges i ha recordat que "no hauríem d'haver utilitzat els espais polítics per cap posicionament polític" perquè "els carrers són de tots". "Jo he estat víctima d'aquesta violència. He patit l'odi en les meves pròpies carns. M'han fet de tot", ha recordat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat