Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2016. 11:04h.

Dolors Sabater acusa Albiol de voler fer carrera

L'alcaldessa de Badalona afirma que vol "projectar-se a nivell de l'Estat"

Dolors Sabater acusa Albiol de voler fer carrera

Dolors Sabater, arribant al jutjat amb José Téllez i el regidor del PDECAT Ferran Falcó

L'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha manifestat abans d’entrar als jutjats que “volem denunciar  la instrumentalització política que es fa amb connivència amb la justícia per atacar la democràcia, per donar llum i taquígrafs al senyor Albiol, que utilitza la ciutat de Badalona per fer carrera política i per projectar-se a nivell de l'Estat”.

“Prou senyor Albiol, deixi’ns treballar, tenim molta feina. Que l'estat deixi de fer ingerència i de limitar el municipalisme, i que respecti la sobirania municipal amb decisions com la que vam prendre i els regidors van executar”, ha afegit en aquest sentit. "Un acte com el d'avui és una reafirmació de la voluntat dels municipis de reivindicar la sobirania municipal”, ha considerat.

Els regidors van obrir les portes el 12 d’octubre desobeint una ordre judicial. De fet, el tercer tinent d’alcalde de Guanyem Badalona en Comú, José Téllez, va estripar davant les càmeres l’auto judicial que impedia treballar els funcionaris amb motiu del dia de la Hispanitat; durant la jornada, van atendre els ciutadans, però no van fer cap gestió més enllà de determinades consultes.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 poble sec, bcn, 25/10/2016 - 18:49

Quina carrera pots fe si sols has aprovat el carnet de conduitr

#11 Jo soc aquell, o era aquest?, Barcelona, 25/10/2016 - 18:39

El meu dubte és si tots aquests que surten en les fotos arreu del país, darrere de quelcom dels beneits pel procés, als que els maleits espanyols s'empenyen en engarjolar, voleu dir que treballen?, no potser que tinguin el do de la obi-quitat. Pobre gent... estan sempre a la ctra, perquè últimament

#10 Guanyar eleccions, Bdln, 25/10/2016 - 18:14

No tinc clar quants regidors va treure a Badalona aquesta Sra. pero sembla que Albiol en va treure uns quants més. No és així?. Llavors qui creu que és per donar lliçons?.

#10.1 Danide, Barcelona, 25/10/2016 - 22:49

Pues la guapa del barrio. Ojo no cambiar p por rr. Aunque va del rollo pijoprogre, por lo menos en como iba vestida ese día, el cash del sistema "me lo llevo" dado que curro mucho. Vaya podemita que a los que cobra lo pasan mal en el water, por lo de la recaudación sodomita.

#9 josep26, Badalona, 25/10/2016 - 17:30

Voler fer una carrera em sembla una cosa ben digne, Dolors, i aquí em paro perque, malgrat no comparteixi les teves idees, sé que ets bona persona.

#8 pepe.----, andorra, 25/10/2016 - 15:33

q tiempos cuando los politicos tenian salidas graciosas o estilo para salirse por la tangente. pero estas respuestas me indican q el nivel es cada vez mas bajo. Una lastima q sepa ver la pajilla en el ojo de Albiol y no vea el petrolero.Colacau q tiene en su ojo. Trabajar dice...Q cachonda...