Publicitat
Política · 16 d'Abril de 2018. 10:36h.

Domènech qüestiona l'entrevista a Puigdemont

"No l'he entès perquè no sé a què venia"

El president del grup parlamentari de Catalunya en Comú-Podem, Xavier Domènech, ha qüestionat l'entrevista de TV3 a l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont. "Ahir vam veure una entrevista que jo encara no he entès", ha lamentat.

Domènech ha afegit en declaracions a Catalunya Ràdio que "no he entès l'entrevista a Carles Puigdemont perquè no sé a què venia si no era per anunciar alguna cosa nova". "Ahir l'única cosa que va quedar és que demanaven temps sense deixar massa clar per què", ha lamentat.

El líder dels comuns ha mostrat "preocupació" perquè el 26 d'abril s'esgota en termini per convalidar la paga extra dels funcionaris, que Junts per Catalunya, ERC i la CUP van bloquejar en el darrer ple.

"Algú ens haurà d'explicar, tant de JxCat, ERC o la CUP; si és que els treballadors públics no cobraran la paga extra que tenen dret a tenir-la perquè s'esperaran a aquest temps que demanava ahir Puigdemont o sí que la cobraran perquè tindrem Govern abans del 26 o un ple on es convalidi aquest decret", ha conclòs.

Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#28 Ram, Terrassa, 17/04/2018 - 09:01

Puigdemont busca nuevas elecciones porque dentro del independentismo se ha convertido en un héroe...busca aglutinar todos los votos, incluidos los que votaron a ERC.

#27 modium, Moià, 16/04/2018 - 18:35

El Domènech és el millor en distreure el personal. Ara resultarà que no podem fer una entrevista perquè hi ha gent que no cobra, d´altre que va a esquiar, d´altre que té son, d´altre que juga a la petanca, d´altre que està a l´hospital, etc.

#26 Albert, BCN, 16/04/2018 - 17:39

La entrevista viene a cuento porque para el pastelero loco es su única forma de subsistencia. Deja de salir en los medios y ya no es nadie. La tv3% le hace el juego día si y otro también. Eso si, gobernar lo que se dice gobernar no tienen ni idea. Estamos en manos de unos fanaticos medio analfabetos. A ver si vamos a nuevas elecciones y los sacamos

#25 Lucía puig, Lleida, 16/04/2018 - 16:28

Y la basura sindical catalana, que dice de la paga extra, parecen que en tan muy liados haciendo de mamporreros de los separatas. Espero que poco a poco la gente les de la espalda. Y el miserable de ERC aún no ha dimitido, será que a estas sindicalistas agradecidos les parece bien lo de las tetas gordas.

#24 Veciana, Barcelona, 16/04/2018 - 16:13

I va dir Yahvé dels exèrcits: "Els tebis els escopiré de la meva boca".