Publicitat
Política · 9 de Desembre de 2015. 11:26h.

Domènech veu "surrealista" que l'entrevista a TV3 hagi durat menys de set minuts

El candidat d'En Comú Podem està “absolutament en contra dels blocs electorals"

Domènech veu "surrealista" que l'entrevista a TV3 hagi durat menys de set minuts

Xavier Domènech

El cap de llista d'En Comú Podem, Xavier Domènech, ha titllat de "surrealista" que l'entrevista que li han fet al programa 'Els Matins', de TV3, hagi durat menys de set minuts i ha manifestat que “la nostra formació està absolutament en contra dels blocs electorals”.

Això ha estat així en compliment dels criteris de la Junta Central Electoral que obliga als mitjans públics a aplicar la política dels blocs durant tota la campanya arran d'una denúncia del PP. 

Domènech també ha apuntat que "la feina periodística s'està devaluant i segrestant d'una forma intolerable, el que afecta a la salut i la qualitat democràtica, i és responsabilitat del PP".

Durant l’entrevista, el candidat d’En Comú Podem ha defensat que "el referèndum és la solució i la pregunta ha de ser clara i binària, de sí o no, feta amb un debat real" i que per fer-lo necessiten una majoria absoluta.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 moianes, Moià, 09/12/2015 - 16:21

També és surrealista que els unionistes ataquin sense pietat a TV3 essent la primera del nostre país en audiències des de fa anys i panys. A veure quin dia veiem al Sr. Domènech defensar la nostra televisió.

#9.1 joan, barna, 09/12/2015 - 17:59

MEEEEC! Error! els unionistes no, la critiquem tots els catalans que no entenem que el seu cost sigui superior al de juntar el cost de t5, a3 i cuatro juntes mentre tanquem hospitals! igual que critiquem els més de tres mil milions que s'ha gastat el govern en fomentar la independència

#8 Resistencia, El hombre sin pasado , 09/12/2015 - 16:00

No sé de que se queja Rufián.
Su curriculum no llega ni a medio minuto

#7 Pepón, Bcn (España), 09/12/2015 - 12:59

El mito del referéndum que soluciona todas las cosas. FALSO. Repasen la historia del Quebec y luego la muy reciente tomadura de pelo de los independentistas escoceses que ya no dan vigencia al referéndum de septiembre de 2014. Las consecuencias económicas del prusés ya son muy negativas para cat.

#6 joan, manresa, 09/12/2015 - 12:20

tinu.)per problemas amb el carnet d'identitat..,caram,un descuit potser...???caducat potser...???O voler dar-se algun argument per justificar-se a sí matex...???Ya sabem quin es el seu pensament.Sr.Xavier,Vosté, com alguns altres "periodistes"han trobat refugui en la política.Fa farum de sofre..

#5 Jorsi, Sant Just, 09/12/2015 - 12:18

Soposo que Ciutadans tindrà zero minuts.

No pasa rés.

Entre els poquissims telespectadors que encara veuen TV3 ja no queda cap persona que no sigui independentista

#5.1 Ona, Valls, 09/12/2015 - 21:28

Però si es passen el dia a les TV espanyoles. Semble que estiguin en plantilla