Publicitat
Política · 31 de Juliol de 2010. 11:16h.

Domingo acusa Puigcercós de "tergiversar les meves tesi"

El diputat creu que Montilla "accepta el rol catalanista amb la fe del convers"

Domingo acusa Puigcercós de "tergiversar les meves tesi"

Domingo, en una imatge d'arxiu

El diputat del grup Mixt, José Domingo, ha replicat les crítiques de Joan Puigcercós, i en una entrada al seu bloc l'acusa de "tergiversar les meves tesi", així com de "posar entre cometes paraules que jo no he pronunciat i que van ser traduïdes pel seu subconscient a un llenguatge que em resulta molt estrany ".

Domingo va al diari de sessions i reprodueix les paraules exactes que va dir en la sessió parlamentària. "No vaig utilitzar la paraula emigrant, mai la empraria amb els espanyols nascuts en altres parts d'Espanya que resideixen a Catalunya. Som compatriotes", remarca.

"El meu retret es basa en el fet que hagi acceptat el rol catalanista amb la fe del convers, i que hagi acceptat, submís, les condicions que fixa el poder", lamenta. "Aquí, amb la crida a la unitat civil i la repressió del franquisme es fa xantatge a la comunitat a la qual pertanyen els pares de Montilla (parlo en sentit figurat)", assenyala.

Diumenge apunta que "probablement, Joan Puigcercós i jo tenim semblants orígens socials, cap dels dos procedim de família burgesa, i, però, ens trobem molt allunyats. El treball des del poder, del qual forma part, per anul·lar els meus drets i canviar el meu país i contra això em rebel·lo ".

"Em sembla preocupant i pròxim a la traïció que el PSC, amb el president Montilla al capdavant, hagin asfaltat la tortuosa i incòmoda carretera de muntanya per convertir-la en una via ràpida. Ara bé, els excessos de velocitat són perillosos i es corre el risc de l'accident, la fractura social ", conclou.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 josep, monzón(región aragonesa), 02/08/2010 - 13:17

Pobre Josep Diumenge! No només ha de viure envoltat de catalans, a més tergiversen les seves paraules. És que són tan malvats...ai! és que el gloriós Caudillo va ser massa tou amb aquesta gentussa. Per cert, el Domingo aquest deu ser aragonès, oi?

#5 Gerard, Barna, 02/08/2010 - 11:24

Plural de tesi: tesis.

#4 Ferran, Piles, 31/07/2010 - 13:21

L'únic poder real que ha limitat i ha condicionat els drets dels catalanés ha estat a Madrid i continua estant, limitant i condicionant els catalans.

#3 Ciutadà català, Catalunya Lliure, 31/07/2010 - 13:19

"Canviar el teu país", però que coi t'has pensat que és això noi?

#2 Marc, Lleida, 31/07/2010 - 13:18

Veig que això és una pugna entre dos fracassats que no pinten res.