Publicitat
Política · 9 de Març de 2018. 20:17h.

Dos aspirants es disputen la candidatura del PDECAT a Barcelona

Neus Munté i Carles Agustí competiran per ser alcaldables

Dos aspirants es disputen la candidatura del PDECAT a Barcelona

Neus Munté i Carles Agustí

Neus Munté i Carles Agustí es disputaran la candidatura del PDECAT a l'alcaldia de Barcelona a través d'un procés de primàries. Els dos precandidats tenen ara temps fins al 8 d'abril per a recollir cent avals entre els associats del PDECat a Barcelona, i un mínim de cinc-cents entre la ciutadania de la ciutat. Les primàries estan previstes pels dies 11 i 12 de maig. 

Neus Munté, actual vicepresidenta del PDECAT, és llicenciada en Dret i Màster en Dret Públic i organització administrativa. Va estar afiliada a la UGT, on va treballar com a advocada i va ser-ne secretària d'Ocupació i Educació i de Política Institucional. 

Munté va ser cap de gabinet del Departament d'Ensenyament i diputada al Parlament de Catalunya, essent la portaveu d'Ensenyament i la presidenta de la Comissió de Drets de les persones. L'any 2012 va entrar a formar part del Govern de la Generalitat com a consellera de Benestar Social i Família. També ha estat vicepresidenta, consellera de la presidència i portaveu del Govern català. 

Carles Agustí i Hernàndez, responsable de Govern Obert de la Diputació de Barcelona, és llicenciat en Ciències Polítiques i President de l'Associació de Comunicació Política de Catalunya. Agustí, que és professor visitant de diverses universitats, és també membre del Consell Assessor de l'organització Internacional Leading Cities, del Comitè Assessor de l'Open Data Institute de Barcelona i del Comitè Assessor i Professor del Màster en Open Big Data Management.

És conferenciant en l'àmbit internacional en temes de Transparència, Qualitat Democràtica, Govern Obert, relació administració - ciutadans i Smart Cities. Assisteix al Comitè Nacional del Partit Demòcrata com a coordinador de la Comissió de Transparència.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat