Política · 27 de Març de 2018. 14:10h.

Dos mossos acompanyaven Puigdemont

La Policia demana investigar si el van ajudar en la seva fugida

Dos mossos acompanyaven Puigdemont

La Policia Nacional ha presentat davant la Fiscalia de l'Audiència Nacional una denúncia contra Xabier Goicoechea i Carlos de Pedro, dos agents dels Mossos que acompanyaven Puigdemont quan aquest va ser detingut.

Segons fonts policials, tots dos van ser els encarregats de traslladar des de Bèlgica a Suècia el vehicle que va recollir a Puigdemont. La policia considera que en l'actuació de tots dos agents podria haver delicte en ajudar l'expresident en la seva fugida quan estava dictada l'euroordre de detenció. Per la seva banda, els Mossos han obert una investigació interna.

Tots dos policies havien demanat un permís als seus superiors i es van traslladar a Brussel·les a títol particular per acompanyar Puigdemont. Al costat de Goicoechea, De Pedro i Puigdemont viatjaven en el mateix automòbil l'empresari Josep Maria Matamala i l'historiador Josep Lluís Alay Rodríguez.


Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Nelson del Gironès, Gotland del sud, 27/03/2018 - 18:03

Escoltant les emisores de radio i TV nostrades (?) qualsevol oyent no habitual pensaría que estàn parlant d'un gran personatge històric, pero no és així, no es tracta de Nelson, Napoleó, Einstein o Kennedy, parlen d'un expresident autonòmic en recerca per la justícia ara engarjolat a l'estranger i sense gairebè estudis.

#9 Recaredo, BARCELONA, 27/03/2018 - 17:56

Ahora por fin sé porqué Cuevillas fue decano del Colegio de Abogados. Es de Convergencia. Si no de qué un Cuevillas iba a pintar algo. Otro regalo más entre los convergents.

#8 Aclaración, Figueres, 27/03/2018 - 17:35

El teniente coronel Tejero nunca tuvo escoltas. ¿Porqué este mindundi si ?

#7 Incompetència o quelcom pitjor?, Bcn, 27/03/2018 - 16:33

Uns agents de policía que permeten tallar carreteras per una seixantena de brètols, una de dues, o son incompetents o tenen ordres de no actuar . Si considerem que son el cos armat més ben pagat, caldrà pensar que aqui hi ha marro.

#6 Lluc, Barcelona, 27/03/2018 - 15:17

El 155 no s'està amortitzant be. Convé fer neteja de sediciosos i sospistosos dins aquest cos d'incompetents. Acomiadaments i si s'escau sancions, es indigne que una policia estigui a favor dels fugitius de la justicia. I aprofitant la purga que també desinfectin a tv3 que ja passa de mida el sectarisme i partidisme que estan emetent a tota hora