Publicitat
Política · 13 de Juny de 2022. 21:11h.

Dubtes sobre Collboni al PSC

Iceta ha de desmentir que sigui el proper alcaldable per Barcelona

Dubtes sobre Collboni al PSC

El ministre de Cultura i Esport, Miquel Iceta, ha afirmat que "no hi ha cap possibilitat" que ell sigui el candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona en les pròximes municipals perquè el seu partit ja compta amb un "magnífic" candidat, que "serà un gran alcalde, Jaume Collboni".

A preguntes dels periodistes, Iceta, que ha participat en la reunió dels patronats del Gran Teatre del Liceu i del Teatre Real, ha assegurat que està "absolutament" descartat que ell concorri i ha argumentat que és una persona "molt de la cultura americana, que si alguna cosa funciona, no ho arreglis, i, en aquest cas, seria, no l'espatllis".

Per part seva, el primer tinent d'alcalde a Barcelona, Jaume Collboni, ha dit avui que està disposat a anar a unes primàries per a decidir el candidat del PSC a l'alcaldia en 2023, ja sigui contra el ministre Iceta -en ser preguntat per ell- o qualsevol altre candidat alternatiu que pogués fer el pas.

La vice-primera secretària d'Acció Electoral, Alícia Romero, per part seva, ha afirmat que "avui el candidat del PSC és Collboni al 100%". "Hem dit moltes vegades que Jaume Collboni és el nostre candidat. Està bolcat a fer de primer tinent alcalde, i quan comenci tota l'etapa de la candidatura mantindrem la nostra aposta, que és ell", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 A.Bcn, Barcelona, 13/06/2022 - 21:47

Ninguno de los dos es mejor que el otro. Cuanto antes nos quede claro a todos que el PSC es el Kleenex del independentismo mejor nos irá.

#1.1 Marc de Vich, Vich, 14/06/2022 - 14:37

Para dejarlo más claro, es la marca blanca del independentismo, o si quieres te lo dejo por el caballo de Troya de los mismos, y desde fecha muy temprana, cuando se redactó el estatuto y mantuvo cuatro circunscripciones electorales y regaló 15 escaños a zonas proclives a los indepes, en detrimento de las mayorías urbanas a las que castiga