Publicitat
Política · 23 de Març de 2010. 16:24h.

Dubtes sobre el tàndem Laporta-Carretero

El periodista Miquel Giménez, que es declara "independentista", critica l'acostament

Dubtes sobre el tàndem Laporta-Carretero

Laporta i Carretero, diumenge passat, en la segona assemblea de Reagrupament

El periodista Miquel Giménez ha manifestat que el tàndem Laporta-Carretero a Reagrupament és "una operació molt delicada". En un article a El Mundo, ha assenyalat que aquesta parella "és desigual" perquè la formen "un idealista sense un duro i un populista ric".

En aquest sentit, ha apuntat que "si el independentisme es converteix en un matrimoni desigual. Mal anem. No es pot esperar que l'aigua i l'oli es barregin, ni que des d'una aliança tant entre dues persones tan diferents es formi quelcom sòlid". Perquè, segons Giménez, ara "es tracta de saber qui liderarà" aquest projecte i "no és le mateix, almenys per mi, dir Carretero que Laporta".

Giménez es declara "independentista" perquè "Espanya és tan tonta que que mai va entendre el federalisme i no veuen més enllà de Navalcarnero".

Per últim, el periodista ha indicat que "no m'estranya que Montserrat Nebrera ajorni el seu projecte de presentar-se a les eleccions. Potser ha vist el que no veu Carretero, a saber, que els poderosos acaben sempre quedant-se els nostres somnis. Quina llàstima".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 xarli, bcn, 23/03/2010 - 23:34

Ai pobrets de reagrupament, aprofiteu la tranquilitat fins que en Carretero en torni a fer/dir alguna... jo aposto per la Sandra Lobas a les llistes de tarragona:) Al juny torna la "supermega adjectiu"...

#8 Miau,miau, Barcelona, 23/03/2010 - 23:06

I convidarà al Carretero a les seves juergues
amb Moet Chandon,o bé per fer gasto a cav iar d'Aran en c omptes de Beluga i cava del bo servit per senyoretes de 8 cognoms catalans

#7 Albert, Blanes, 23/03/2010 - 21:41

El tàndem Laporta-Carretero és perfecte perquè per fi a Catalunya dos dirigents mostren coratge i dignitat. Per això fa por a l'statu quo, que se'ls vol carregar amb el silenci o bé amb la desqualificació quan no tenen més remei que parlar-ne.

#6 Carles, Catalunya, 23/03/2010 - 20:37

Miquel, arriba un moment que ens hem d\'aturar a rumiar què és allò que ens atansarà més a l\'independentisme.

#5 pepito, barcelona, 23/03/2010 - 18:21

¿que ademas se acuestan.....?..... vaya degeneraos que son estos independentistas...