Publicitat
Política · 29 d'Agost de 2014. 18:42h.

Dues agressions de 'top manta' en 24 hores

El PPC denuncia un incident a les Rambles després del de Passeig de Gràcia

Dues agressions de 'top manta' en 24 hores

Una imatge de 'top manta' a Barcelona

El president del grup municipal del Partit Popular de Catalunya (PPC) a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha denunciat que el ‘top manta’ “arrela al metro de Barcelona i a més s'ha tornat violent”.

El líder municipal del PPC ha denunciat dos incidents amb els ‘manters’, com el que ha tingut lloc aquest dijous al Passeig de Gracia on uns 50 ‘top manta’ es van enfrontar amb pedres a la Guàrdia Urbana, a més de denunciar un altre incident aquesta nit a Les Rambles amb Pelai, segons ha dit. “Dues agressions en tan sols 24 hores”, ha apuntat.

Fernández Díaz ha reclamat a l'alcalde Xavier Trias “que persegueixi l'incivisme a tots els barris, a més de la Barceloneta, però que també lluiti contra pràctiques irregulars com el ‘top manta’ i els ‘llauners’.

Davant aquests fets, el president del grup popular ha mostrat el seu total suport a la Guàrdia Urbana davant d'aquestes agressions per part de ‘manters’, reclamant a Trias “mà dura” per posar fi a l'incivisme. També ha demanat que actuï contra altres activitats irregulars a la via púbica, com els venedors il·legals de llaunes, ha assenyalat.

Finalment, Alberto Fernández ha dit que “el perjudici causat al comerç a més de greu serà irreparable, igual que la degradació de la imatge de Barcelona, perquè els ‘manters’ és competència deslleial per al comerç i degradació per a la imatge que projecta la ciutat als visitants”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 jose manuel, barcelona, 31/08/2014 - 21:07

La culpa la tienen aquellos que permitieron que entraran en este país. No saben ni pueden ganarse la vida de otra manera, pero eso no da derecho a que hagas lo que te de la gana sin respetar nada. Por cierto a los vigilantes del metro cuando nos canean, no sale el alcalde haciendo declaraciones...

#4 Francesca Feliu, Barcelona, 30/08/2014 - 12:54

Plataforma per Catalunya (PxC)...ja !!!

#3 Joan, Vic, 29/08/2014 - 21:28

M'agrada aquest diari digital, el miro diàriament.
Entenc que necessiti fer ús d'anunciats escandalosos, incendiaris i provocadors per tenir ressó.
Ara bé, atribuir capacitat organitzativa a persones que en prou feines tenen per viure NO fa falta.
Hi ha altres dianes a qui fer front.

#2 Eva G, Fort Pienc, Barcelona, 29/08/2014 - 19:33

Me da la sensación de que Alberto es el único político municipal que trabaja en agosto. Suscribo todo lo que dice. Fuera el incivismo de la ciudad, del tipo que sea.
Mi apoyo a la Guardia Urbana y al resto de Fuerzas de Seguridad del Estado.

#2.1 Alberto V., Bcn, 30/08/2014 - 12:59

Joder...pues lleva más de 30 años "trabajando" y viviendo del erario público. Por higiene democrática hay que dar paso a nuevas personas en todos los partidos. Seguro que tb en el PP hay sabia nueva. Regeneración política o vividores corruptos? Hay que saber decir adios antes de que te echen.

#1 CUPero, islam-lenin-world, 29/08/2014 - 19:02

Això ja sembla un genocidi de negrets com passa als malvats EEUU contínuament!

Això és un Holocaust gairebé tan heavy com el de Gaza!

O aturem aquí el Feixisme o el Feixisme ens menjarà vius!

VISCA L'ISLAM i VISCA LENIN !

#1.1 joan, sabadell, 29/08/2014 - 20:14

Ets ridicul.