Publicitat

De la paella de Cadaqués a la trobada de Waterloo

Dur 'exili'

Personatges públics pròxims al president Carles Puigdemont han celebrat una trobada a Waterloo. La periodista Pilar Rahola, una de les persones que han assistit a, dinar, ha difós una fotografia a Instagram i l'ha resumit en cinc paraules: "complicitat, amistat, lluita, llibertat, Catalunya".

A més de Puigdemont i Rahola, altres convidats han repetit respecte la paella de 2016 com el doctor Bonaventura Clotet i l'empresària Gemma Recoder. A Waterloo també hi havia el diputat de Bildu Jon Iñárritu, el senador d'JxCat i amic de Puigdemont Xevi Matamala, el raper Valtònyc, el diputat de JxCat i advocat de Puigdemont Jaume Alonso Cuevillas i els exconsellers Toni Comín i Lluís Puig. Només un dels actuals consellers del Govern de Quim Torra, Jordi Puigneró, es va deixar veure entre les imatges publicades de l'esdeveniment.

L'empresària musical Gemma Recoder ha penjat uns Stories al seu Instagram on apareix Puigdemont fent l'allioli, oli i morter en mà. Després del dinar, han cantat cançons com "L'Empordà" de Sopa de Cabra o "Laura" de Lluís Llach. També han cantat Els Segadors.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#37 Gallipol, Olot, 14/08/2019 - 10:38

Si jo fos un familiar dels que están tancats a la preso, Li Faria empassar una paella a la rahola gra a gra.

#36 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 13/08/2019 - 20:07

Los Santos Inocentes

#35 Solidaritat, Bcn, 13/08/2019 - 10:57

Dsprès de l'àpat varen enviar twits als presos polítics (?) de Lledoners amb la foto del tiberi amb emoticones que represdentàven una cuixa de pollastre rostit i un pebrot escalivat.

#34 rosa, Barcelona, 13/08/2019 - 10:04

Una altra que viu dei momio del procès, primer d'en Mas ara d'en Puigdemont i si guanya en Junqueres les pròximes serà d'en Junqueres. Aquesta dona no te escrupols.

#33 Catacrack, bcn, 13/08/2019 - 08:22

Como diría el indepe farlopero q comenta por aquí, en esa fiesta falta el cabo Fran...