Publicitat
Política · 24 de Maig de 2011. 18:59h.

Duran: "A Catalunya no hi cap tothom"

El PPC recorda una campanya de CiU contra la immigració

Duran: "A Catalunya no hi cap tothom"

Imatge del cartell de Duran i Lleida

El portaveu del grup parlamentari del PPC, Enric Millo, ha recordat una propaganda electoral de Josep Antoni Duran i Lleida, quan ha estat qüestionat per  algunes veus que titllen Xavier Garcia Albiol de xenòfob.

Millo ha lamentat que el director general per a la Immigració de la Generalitat, Xavier Bosch, hagi equiparat el cap de llista dels populars a Badalona, i gairebé amb tota probabilitat futur alcalde després d'haver guanyat les darreres eleccions municipals, amb Plataforma per Catalunya.

El portaveu dels populars ha considerat que no es pot comparar els discurs d'Albiol amb PxC i ha dit que l'alcaldable per Badalona no "pensa massa diferent" que Duran ja que "quan van haver-hi els problemes a Salt va dir que hi havia massa immigració" i ha tret una propaganda electoral del líder de CiU en la qual s'afirmava que "la gent no se'n va del seu país per ganes, sinò per gana, a Catalunya no hi cap tothom". 

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#10 jajajajaaa, Barcelona, 26/05/2011 - 00:01

si dsobra Duran, CDC, y totdo los nacionalistas que arruinan Cataluña con tanta catalanada

#9 Jaume S. R., BCN, 25/05/2011 - 20:51

En aquest país hi ha massa musulmans. Poca broma .Ni xenofobia ni d´altres bestieses. Ja ens ho trobarem .

#8 angel, cardedeu, catalunya, 25/05/2011 - 20:41

Duràn tè raò, aqui está ple de bruticia i s´estàn roban la nostra identitat catalana en general. els d´esquerres donant facilitat bona vida als immigrants i pels catalans a la m.........da. DIGUEM PROU.

#7 joan, manresa, 25/05/2011 - 18:00

El Casal,17,45h.-Per una vegada el Sr.Durán diu una gran veritat.Catalunya no es un chiclet...,Prou ya de amagar l'ou.¿ Quin País volem.?Amb l'excussa de la solideritat i la multicultura em de perdre la nostra identitat.?.No et fot.U palpem cada día,una gran onada només vol mes nadons.ULL u pagar

#6 El de la turca y la kurda, Lille (Francia), 25/05/2011 - 13:44

Pero, home, Durán, ¿no habíamos quedado en que esas cosas que dices son xenofobia? Ah, que sólo si las dice el PP. Ya, ya entiendo. Pero tú no eres xenófobo, tú eres D. Perfecto Y Aquí Se Hace Lo Que Yo Diga