Publicitat
Política · 18 de Novembre de 2011. 22:45h.

Duran acusa al PSC d'haver perdut "la vergonya"

"Han fet una de les campanyes més brutes de la història de la democràcia"

Duran acusa al PSC d'haver perdut "la vergonya"

Duran, al míting final de campanya (Foto: Marta Pérez)

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha acusat al PSC d'haver perdut "sentit de la vergonya" perquè, en la seva opinió, "han fet una de les campanyes més brutes de la història de la democràcia" durant el míting final de la federació.

"Primer se'ns va adjudicar un mort a l'Hospital de Sant Pau, després un altre a la Vall d'Hebron", ha recordat. "Una persona significada políticament va denunciar a Rac1 que havien tancat una planta a la Vall d'Hebron per fer una radiografia a Mas i quan ho van desmentir van dir que me l'havien feta a mi: és mentida".

També ha afirmat que "Chacón no s'ha atrevit a participar en el debat de 8tv" i que "ha faltat al respecte de la democràcia: s'ha amagat, s'amagat durant tota la campanya". "De fet, durant quatre anys, no l'hem vista per Catalunya", ha insistit.

El líder d'Unió ha assegurat que "volia ser candidata per Madrid del PSOE no per Barcelona del PSC" i que "dóna les eleccions per perdudes i només li interessa ser presidenta del Partit Socialista Espanyol".

"Si tant que es queixa de les retallades per què no han aprovat avui al Consell de Ministres el Fons de Competivitat i que enviïn els 1.400 milions?", s'ha preguntat. Duran ha demanat als assistents, que omplien el Palau d'Itàlia a Montjuïc (Barcelona), que "diumenge no voteu contra ningú, voteu a favor de CiU".

El candidat de CiU ha acabat fent una crida als votants del PPC perquè "sabeu que Rajoy governarà amb majoria absoluta" i perquè "el catalanisme pot fer història per primera vegada a Catalunya".

Artur Mas, per la seva banda, ha augurat que "guanyarem les eleccions del proper diumenge" i que "ho hem fet amb elegància, sense insultar ningú, d'una manera educada, que es com s'han de fer les campanyes electorals".

També ha replicat les crítiques a les retallades perquè "si guanya Rajoy alguna cosa li puc explicar sobre el que li caurà". "Per allà on passa el Partit Socialista es produeix un autèntic tsunami: et trobes la caixa buida i els calaixos plens de deutes", ha remarcat.

Mas també ha previst "ganivets afilats" la nit del 20N al PSOE i ha advertit que "si el PP guanya amb una gran majoria al conjunt d'Espanya és perquè el PSOE ho ha fet molt malamanet, haver-ho fet millor".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 Carles , Sant Cugat, 20/11/2011 - 11:19

Duran no pot parlar de vergonya desprès d haver donat suport al ZP en totes les seves politiques; d haver.se declarat anti-indepe i pro-indepe, de no haver dit qué el diferencia del PP i d la campnaya tan desastrosa que ha fet. Els estudis demostren que ha perdut punts les darreres setmanes

#5 Isidre, Valls, 20/11/2011 - 08:41

A un sociata com tu, jajajjajajaa, que cony t'importa si en Duran és o no independentista?. Qué potser la teua candidata la Chacón ho és?.

#4 torna boadellla, catalunya, 19/11/2011 - 12:55

vaya hoy no habla en nombre de catalunya?

#3 sabadell, bcn, 19/11/2011 - 03:24

Just a la fusta sr. Duran.

#3.1 jajajjajajaa, Barceloan, 19/11/2011 - 09:02

pero Duran es indepe o no ? que ha de dir un homofob i un racista...a la presoooooooooooooooooo de cap, a CIU el fotaran frora dilluns despres de quedar per sota del PP per inutil

#3.2 kimet, bcn, 19/11/2011 - 10:21

Falcaba el jajajaja aquest el becari de Madriz... nen que s'et veu el llautó!!!, Sabadell l'has clavat.

#2 Montse, Barcelona, 19/11/2011 - 00:53

Al P$C no han perdut la vergonya, senyor Duran, perquè no l'han tinguda mai.

Tots els èxits d'aquesta gent s'han bassat en la por a la dreta espanyola, sovint ben justificada, i la proverbial ignorància dels seus votants.

Però aquests ja han anat madurant i no tornaran a creure-se'ls.

#2.1 jajjajajaaaaa, barcelona, 19/11/2011 - 09:01

Montse jo t´entenca aixo de votar a un espanyolista com Duran que diu que si digues el que pensa no el votaria ningu...i que s homofob i racista, te nassos, per cert ignirancia ? Montse llegeix mes el govern si que es ta donant un exemple de complerta inutilitat..