Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2012. 11:27h.

Duran acusa Chacón de "renegar de Catalunya"

Afirma que a CiU "ens interessa que guanyi l'exministra"

Duran acusa Chacón de "renegar de Catalunya"

Duran i Lleida

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, en la seva carta setmanal, considera que "en aquestes setmanes precongressuals qui ha quedat en evidència, i molt, és el PSC, i en particular la seva cap de files al Congrés dels Diputats, Carmen Chacón".

"Ara Chacón renega de Rubalcaba, i sobretot renega de Catalunya i del PSC. Quin paper més galdós! Tot queda obert de cara a aquest cap de setmana. Sempre he dit que crec que Rubalcaba està més preparat, però jo no sóc socialista i, per tant, no voto. Ells ho decidiran, i el que decideixin, ben decidit estarà", afegeix.

"Ara bé, tinc molt clar que com a partit ens interessa més que guanyi Carmen Chacón. Amb ella, el PSOE té menys projecte i menys possibilitats d’arribar a acords amb el PP i, per tant, dóna més espai a CiU. I no cal dir que a Catalunya deixa definitivament el PSC fora del catalanisme", conclou.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 cesc, BCN, 03/02/2012 - 18:28

Duran, ¿us queda encara algun afiliat a Unió que encara no l'heu enxufat en la Generalitat durant aquest últim any? això sí retallades a dojo!! i els periodistes mirant cap a un altra cantó.

#7 Gerard, Barna, 03/02/2012 - 16:55

Duran i Chacón, Chacón i Duran, tanto monta... Estan fets l'un per l'altre. Presidenta i ministre d'exteriors del govern de concentració anacional espanyol.

#6 Cordelia López Segura, Valencia, 03/02/2012 - 14:40

Me encanta este hombre.Pese a ser claramente del sector negocios de CiU, cada vez que Durán efectúa alguna declaración pública muere un gatito en el cielo y en el resto del mundo aumenta el recelo hacia el nacionalismo en general y hacia el catalanismo en particular.Más zafio y no nace.

#5 -emilio, a, 03/02/2012 - 12:30

en las ultimas elecciones la Vanguardia parecia el blog personal del Duran, siempre habia en la portada de la web 6 o 7 noticias de él. Que si Duran esto, que si Duran aquello. Ahora al reves, no paran de hablar de Chacon, mal por supuesto, por lo que deduzco que su victoria les preocupa mucho.

#4 pagano, el masnou, 03/02/2012 - 12:19

si fa o no fa com tu.