Publicitat
Política · 6 de Desembre de 2011. 14:06h.

Duran acusa Zapatero de "passar-se pel 'forro'" la Constitució

Tem que l'executiu socialista no vulgui liquidar els 759 milions d'euros que preveu l'Estatut

Duran acusa Zapatero de "passar-se pel 'forro'" la Constitució

Duran, en una foto d'arxiu

El líder de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran, ha avisat al govern espanyol que incomplir l'Estatut és també "passar-se pel 'forro'" la Constitució, perquè tem que l'executiu socialista no vulgui liquidar els 759 milions d'euros corresponents a la Disposició Addicional Tercera de la norma catalana.

En cinc missatges a la xarxa social Twitter, explica que li "arriben notícies molt dolentes" de l'impagament de la Disposició, per la qual cosa el govern no compleix amb la Carta Magna, ja que tampoc ho fa amb l'Estatut.

Per a Duran, si l'executiu de Zapatero no paga també incompleix l'acord bilateral Estat-Generalitat i recorda que aquests acords són vinculants segons el TC: "Més transgressió constitucional", conclou.

El també líder d'UDC afirma que l'Estat centrifuga el dèficit a Catalunya per complir el seu, però adverteix que el pròxim Executiu del PP "trobarà la factura al calaix" i es pregunta quantes factures haurà d'afrontar quan comenci la legislatura.

"Què caram celebren el Dia de la Constitució els que se la passen pel 'forro'!", diu el seu últim missatge de Twitter.

Tweet de Duran

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 Ramon, Barcelona, 07/12/2011 - 12:46

Sí, homen, ara resultarà que el notari sel va penjar al forro, i no pas al despatx del lavabo, quan li vam portar el document per signar-lo... i el vam tornar a buscar per anu-lar-lo... i el vam tornar a dur, les següents eleccions... i, apunta, 186 a 16, ara mateix li torno, la Constitusión.

#8 jajajajajaa, barcelon a, 07/12/2011 - 08:04

hay que refromaral des de luego, cambiar la ley electoral......y los que no quieran estar en España que se vayan a Gaza con la Rahola, y demas sionistas,,que se lleven a Godo tambien

#6 -emilio, a, 07/12/2011 - 01:30

Me dicen que don Jose Antonio Primo de Lerida, lider supremo de los joseantonianos, ha pedido que esculpan su regio retrato en las montañas de Montserrat para celebrar la ultima victoria electoral. Será verdad?

#5 Séneca, Barcelona, 06/12/2011 - 22:56

Duran, maco... i què no s'ha passat pel forro el gran inútil? Ara te'n adones de l'estultícia socialista? Son traïdors per naturalesa. És l'ADN soviètic disfressat.

#4 jajajajjaa, barcelona, 06/12/2011 - 19:26

y a él que mas le da sino la quiere