Publicitat
Política · 27 de Juliol de 2012. 11:23h.

Duran admet que és un "rescat"

El secretari general de CiU admet que "s’han de dir les coses pel seu nom"

Duran admet que és un "rescat"

Duran i Lleida, amb Rajoy, en una imatge d'arxiu

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, en la seva carta setmanal, explica que "a Catalunya hi ha hagut un doble debat: el d’una possible petició de recursos de l’ICO4 i el del Pacte Fiscal. Les portades de la premsa de dimecres eren tremendes".

"Crec que ja no es pot lluitar contra la paraula rescat. No hi ha res a fer. Cadascú ha d’assumir les seves responsabilitats, però afegir-hi a sobre que això comporta la intervenció de Catalunya és un disbarat".

"Estic d’acord que s’han de dir les coses pel seu nom, però també considero que tant el catastrofisme com el fet de treure les coses de context perjudica greument, no només Catalunya, sinó les butxaques de tots els seus ciutadans", alerta.

"Davant d’aquest panorama, crec que el millor que podem fer els polítics és com menys declaracions, millor. A vegades parlem massa i aquests dies qualsevol paraula és utilitzada per tirar terra sobre l’euro, especialment des de fora de Catalunya, fins i tot des de l'Estat i, en particular, des del món anglosaxó", conclou.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Ramon, vostè les té totes, 28/07/2012 - 12:18

Que dise que mentre vosaltres continueu pagant-li la suite del Palace, (gràcies, guapos), pels segles dels segles, amén, PPciu, a ell se li en refot de la virolla dir-li rescat, prèstec a fons perdut, acció preferent perpètua o dividend de l'Obra Social de la Caixa dels Peatges..

#3 Josep Pages Canaleta Cardedeu, CARDEDEU, 27/07/2012 - 21:06

LA Fotografia de dos grandes amigos EL LLIGAM DE Duran i LLeida i Rajoy , els dos perjudican els interesos de Catalunya

#2 alolity, cinc claus, 27/07/2012 - 13:50

Aquest acceptaria que li entres alguna cosa per darrera per poder seguint vivint a hotel de Madrid.

#1 anton, san jose, 27/07/2012 - 12:32

I cuant et rescaten amb els teus propis diners com l´ hi diem senyor Duran?