Publicitat
Política · 28 de Febrer de 2014. 18:36h.

Duran adverteix que "les classes mitjanes han perdut el seu estatus"

El líder d’Unió critica els "impostos elevats" del Govern espanyol i de Catalunya

Duran adverteix que "les classes mitjanes han perdut el seu estatus"

El líder d'Unió i portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida

El president del Comitè de Govern d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC) i portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha advertit que “les classes mitjanes han perdut el seu estatus” per la política fiscal del Govern espanyol i també pels “impostos elevats” que hi ha a Catalunya.

Duran i Lleida ha afirmat que les classes mitjanes “s'han desdibuixat fins a la seva desaparició” i ha apuntat que “les hem proletaritzat fins a la seva desaparició, i això és letal per a una societat com la nostra”.

“Els mestres, des de fa temps. No cal que digui res sobre els funcionaris en general, els metges, els arquitectes, els enginyers... Només alguns professionals liberals, com ara economistes, advocats, consultors, socis de grans despatxos o multinacionals se salven de la proletarització”, ha assenyalat.

El líder d’Unió carrega la responsabilitat en el Govern del Partit Popular (PP), concretament contra el president Mariano Rajoy, afirmant que “un president del Govern mai no havia apujat tants impostos en tan poc temps”.

Tot i això, també cita la política fiscal que hi ha a Catalunya: “Tenim uns quants impostos més elevats que en altres indrets i tipus impositius que només existeixen en altres comunitats autònomes”.

En aquest sentit, ho justifica criticant “la gestió del tripartit”, assegurant que “va deixar els calaixos buits i factures per pagar, encara es fa notar”, i ha apuntat que “la ciutadania potser ja ho ha oblidat i carrega les tintes contra CiU, però seria just que no perdés la memòria”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 02/03/2014 - 14:02

per una vegada estic d'acord amb Duran.
El que no s'entén es que vostè, sr Duran, que és una persona intel·ligent, no arribi a la conclusió que la única solució possible és la independència.
Suposo que personalment no li convé perdre la seva suite del palace a Madrid, oi Duran?

#5 El mico de l'anís, Badalona, 01/03/2014 - 16:13

Doncs imagini's, senyor Putero de la Franja, com estem les classes obreres.

#4 pep, manresa, 01/03/2014 - 13:22

Les classes mitjanes no tenen suites al Palace des de fa 20 anys, pagant nosaltres, com aquest a colla de vividors i xupòpters de CiU.

#3 Catalunya era independent, quan Espanya ni existia, 01/03/2014 - 10:55

http://www.youtube.com/watch?v=LxL04cOxuoU

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg
http://www.elblogdesociales.com/wp-content/uploads/2010/07/europa1000.jpg

#2 Juan, Terrassa, 28/02/2014 - 20:44

Si se?or Duran ,mientras que otros coleccionan vehiculos de lujo ,les regalan concesiones de ITV
tienen cuentas en suiza,y que quede claro que hablo de todos los hijos de p...........politicos de todos los colores habidos y por haber, y que usted ha apoyado en un momento u otro