Publicitat
Política · 30 de Març de 2017. 21:10h.

Duran adverteix sobre “la frustració” del procés

L'exlíder d'Unió alerta que “això acabarà malament”

Duran adverteix sobre “la frustració” del procés

Josep Antoni Duran i Lleida amb Miquel Iceta

El líder històric d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha advertit sobre la “frustració” amb la que acabarà el procés durant la presentació del seu llibre 'Un pa com unes hòsties' (ED Libros). L’acte ha omplert la sala d’actes de la Casa del Llibre de Rambla Catalunya, a Barcelona.

navarro.jpg

No hi havia cap representant del PDECAT, però sí en canvi el líder del PSC, Miquel Iceta -i el seu predecessor, Pere Navarro-, l’editor de La Vanguardia, Javier de Godó, o el periodista Luis del Olmo, a més de molts dirigents d’Unió.

godo.jpg

Duran ha advertit també que “això acabarà malament” i que “les expectatives generades no tenen fonament en la realitat”. “El realisme no domina avui el procés polític del procés”, ha insistit.

Duran i Lleida ha comparat també el procés amb el Brexit perquè “no s’expliquen les conseqüències de la sortida de Catalunya d’Espanya”. El líder d’UDC ha demanat també “per què no s’explica que no rep ningú els nostres representants”.

L’exdiputat ha repartit també pel PP i ha demanat que el Govern espanyol agafi la iniciativa del diàleg perquè ja “hem perdut molt de temps”, però arran de la darrera enquesta del CEO ha alertat igualment que “el país està fracturat”.

Duran, amb els periodistes Enric Juliana i Albert Sáez

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#27 Josep-Maria, Barcelona, 31/03/2017 - 13:28

Duran, a UDC, ha fet «un pa com unes hòsties»; ara a ell vol que aquesta expressió també es pugui aplicar al que intenta fer l'actual govern de la Generalitat. Si aquest se'n surt, Duran, és clar, quedarà fatal.

#25 Juvenal, Upper Gratallops, 31/03/2017 - 12:41

El procés, els processistes i processaries es com aquell llegendari video d'Alfonso Arús: "Se va el chaval, se va por el barranquillo". Després de l'astracanada, oju amb els danys de la caiguda. Poden ser nefastos.

#24 joan, manresa, 31/03/2017 - 12:22

tinu.)i aeroports..,,i tantes i tantes cossess...,;potser sí que el proces es frustará ..,pro haber de lluitar contra un Estat Espanyol,amb governs de UCD,del PP i del PSOE..,amb tots els mitjans de comunicació estatals contra CAT i asobre las cireretas de las tertulias i mitjans Godoyistas en contra

#23 joan, manresa, 31/03/2017 - 12:18

tinu.)en aquest acte i trobem a faltar a 8TV,si ya el "cap"tambe han d'assistir els escolanets..,o no..? tambe podem veure els socialistas..,faltaría mes.,qui varen ser els que varen pasar el ribot per L'Estatut..,qui ens varen negar ser una nació,qui ens varen negar dels control de ports ..,(cont

#22 joan, manresa, 31/03/2017 - 12:13

El Casal,a 12,10 h.--Cert Sr.Unionista...,fotarem un pa com unas ostiass...,pro recunegui tambe que no tota la culpa es dels Governs de La Generalitat...,fins un nen petit sap quins seran els maxims responsables.El problema i no enganyin a ningú no ve de quatre díes.Vuste u sap molt be axó.(cont