Política · 21 de Març de 2012. 12:10h.

Duran afirma que "no seré cap obstacle" per a la independència

Assegura que "no m'he llegit el manifest de Vila d'Abadal"

Duran afirma que "no seré cap obstacle" per a la independència

Duran

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, en una entrevista a 'Els Matins' de TV3, ha indicat que "la situació actual és insostenible i el sentiment de greuge és creixent, però la meva obligació és intentar resoldre els problemes".

"El dia que Catalunya decideixi anar per una altra via, jo no seré cap obstacle. Hi ha persones que fan declaracions i, potser, jo en puc fer menys; però, a l’hora de la veritat, qui ha de resoldre els problemes allà sóc jo”, ha afegit.

També ha deixat clar que "CiU no donarà suport als pressupostos del govern espanyol si no hi ha el reconeixement d’aquest deute del govern espanyol de 219 milions d’euros. Aquesta no és l’única condició; també s’ha de veure quina orientació els donen”.
 
També ha aclarit que “no m’he llegit el manifest de Vila-d’Abadal. No hi ha dos sectors a Unió, ni parlar-ne. Em remeto al congrés i als seus resultats. No hi ha dos partits. Jo sóc molt amic de Vila-d’Abadal; ell té les seves sensibilitats i té dret a explicar-les i els militants ja ho diran i això és democràcia”
 
Pel que fa a les crítiques pels indults a Josep Maria Servitje i a Víctor Manuel Lorenzo, ha sentenciat que "l’indult està més que fonamentat”

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#12 angel, cardedeu, 22/03/2012 - 22:20

Si senyor Duran, bla bla bla au cap al llit. I sommia que quan et llevis el senyor Vila d´Abadal et guanyi.

#11 luis, barcelona, 21/03/2012 - 19:35

Cuanto nos costaran esos cursillos?
¿Los daran los sindicatos?
¿O se creara otro organismo subvencionado?

#10 Ramon, Barcelona, 21/03/2012 - 15:34

"no, homen, no, que no se m'ha entès tot el bé que jo mi me em mereixo... vull dir que la molt eventual independència de Catalunya, déu no ho volgui, i mi PPciu ho impedeixi, no seria obstacle perquè vosaltres em continueu pagant la suite del Palace pels segles dels segles, amén, jesús, guapos."

#9 Mr. X, ., 21/03/2012 - 15:07

Bufff, si el tio ja parla en futur és que la cosa va bé.

#8 Francesc, Badalona, 21/03/2012 - 14:05

Aquest paio ja està obrint portes no sigui que el partit es decanti per la opció independentista i es quedi sense cadira. Si això passa, ell, que ha estat sempre en contra, dirà que no pot anar contra la majoria i continuarà a la menjadora. Abraçarà la causa. Sinó, al temps...