Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2010. 09:54h.

Duran alerta contra els sondejos

"El nostre principal adversari són les enquestes"

Duran alerta contra els sondejos

Duran, al míting de Figueres

El secretari general de CiU ha afirmat que no s'ha de fer cas de les enquestes, ja que poden ser el pitjor enemic del partit. En un míting a Figueres, Duran ha començat la seva intervenció fent referència a les enquestes: “tinc l’obligació de recordar-vos i de transmetre-us un missatge molt clar. El nostre principal adversari són les enquestes, les que ens donen com a guanyadors. La millor enquesta serà la que els ciutadans donaran a les urnes. No en feu cas. No hi ha res fet, queda molt per fer. Us demano que us mobilitzeu fins diumenge vinent. És possible que el govern torni a sumar i i que es torni a repetir. Hem de treballar per assegurar que CiU guanyi i governi amb una majoria àmplia per tenir un govern fort, coherent, cohesionat seriós. Per tant, a treballar i de valent d’aquí al final".
 
El secretari general ha afirmat que "es tracta de triar entre la continuïtat i el canvi. Montilla és la continuïtat i CiU la garantia d’una Catalunya millor. Ja sabem que Montilla cada dia renega del tripartit i que els seus principis passen per no reeditar-lo. Per tant, si vulgues fer-ho el primer que hauria de fer és trencar el pacte a la Diputació de Girona i fer possible que governi qui té la majoria"
 
Duran ha assenyalat que "tots els partits accentuen el perill del soci que pugui tenir CiU. Avui Rubalcaba que ha estat en terres gironines i el PSC han dit que pactarem amb el PP; el PP diu que el perill és que pactem amb ERC, i ERC diu que el perill es que pactem amb el PP amb el PSOE fent la sociovergencia. Ningú no diu que el perill sigui CiU, sinó que els preocupa el soci de govern. Per tant, si el que no preocupa als adversaris és que governi CiU, sinó un hipotètic soci de govern que l’hipotequi, fem possible que CiU pugui governar en solitari i que no tingui el llastra o l’hipoteca del pacte amb qualsevol altre partit. Fem possible el govern fort que Catalunya necessita". Duran ha demanat "seriositat, que no vingui gent de fora a dir bajanades Nosaltres nomes tenim una passió, un pacte, La passió és Catalunya i el nostre pacte és amb els ciutadans de Catalunya. Aquest es el nostre desig i el nostre anhel".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 JJJ, Lleida, 22/11/2010 - 09:17

Si donen que guanyen, les enquestes menteixen, i si diuen que perdrn vots, tambè. En que quedem? EL principal adversari de CiU es el bocamoll d'en Artur Mas. Com pot Unió anar de la ma de separatistes multiculturalistes que obren la porta de Catalunya al islam !? Els d'Unió sou uns fariseus