Publicitat
Política · 11 de Desembre de 2009. 18:20h.

Duran alerta d'un "pla de formació" sexual

El líder d'Unió expressa el seu temor sobre l'aplicació de la nova llei de l'avortament

Duran alerta d'un "pla de formació" sexual

Imatge d'arxiu de Josep Antoni Duran i Lleida

El president d'Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, alerta a la carta setmanal que publica a la web del seu partit sobre la possibilitat de que l'aplicació de la nova llei sobre l'avortament "pot arribar a esdevenir un pla de formació de determinats comportaments sexuals".

Duran parla específicament del "Projecte de Llei de Salut Sexual i Reproductiva i d’Interrupció de l’Embaràs". I diu que "esmento expressament tot el títol de la llei perquè durant la tramitació parlamentària s’ha posat de relleu que, més enllà de l’avortament, tots els continguts referents a la primera part del títol són molt importants".

Indica que "la llei preveu promoure les polítiques educatives per aconseguir l’accés universal als serveis de salut sexual i reproductiva. Caldrà, per tant, veure com acaba l’Estratègia Nacional de Salut Sexual i Reproductiva que contempla aquest text".

"Pot arribar a esdevenir", afegeix, "un pla de formació de determinats comportaments sexuals, com ja apunta el conveni signat entre la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals amb la Confederació Espanyola d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes".
 
Segons Duran, "davant d’això, però, hi ha molts pares -a mi ja no em toca, per l’edat que tenen les meves filles i ja han estat educades en aquesta matèria- que reivindiquen, amb raó, el seu dret a no renunciar a educar els seus fills d’acord amb les seves conviccions".

I afirma que "en tot cas, i més enllà d’aquestes observacions, el cert és que la llei es tramita per part del PSOE bàsicament de la mà d’IU i d’ERC i, per tant, radicalitza en molts aspectes el text que el Govern socialista havia presentat inicialment al Congrés dels Diputats. Per acabar, un detall: de totes les esmenes que Unió Democràtica ha presentat, no ens n’han acceptat ni una".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Lector, Madrid, 14/12/2009 - 21:42

Es la hora de que las madres y padres se movilicen y sean capaces de crear nuevas asociaciones y federaciones que desplacen definitivamente a los representantes de la CEAPA que está más politizada que nunca. Ya no tienen ideas y ahora perderán la dignidad

#2 Tomàs, Lleida, 12/12/2009 - 12:15

laila, als jove se'ls ensenyarà com ser bons "Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals".

#1 laila, Bcn, 12/12/2009 - 09:44

Perquè als joves no se'ls ensenya a fer un curriculum,a posar una rentadora, a cuinar, a ser independents?Seran adults que únicament sabran sexe i anticoncepció?