Publicitat
Política · 4 d'Agost de 2012. 14:19h.

Duran alerta que la tensió entre Espanya i Catalunya "s'incrementarà"

Si Rajoy no vol negociar el pacte fiscal

Duran alerta que la tensió entre Espanya i Catalunya "s'incrementarà"

Duran, durant l'esmorzar

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha advertit aquest dissabte que la confrontació entre Espanya i Catalunya "no farà altra cosa que incrementar-se" si el Govern espanyol no vol asseure's a parlar del pacte fiscal.

Duran, durant un esmorzar amb militants a Palafrugell, ha dit que el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha d'entendre que Catalunya necessita gestionar els seus diners. "No plantegem que al desembre Catalunya hagi de tenir més diners; plantegem que cal seure a parlar del tema i no pot negar-s'hi", ha comentat.

El diputat al Congrés també ha recordat que Espanya ha de ser conscient que no podrà recuperar-se de la crisi sense que Catalunya pugui ser motor de l'economia.

D'altra banda, considera que és bo que Espanya demani el rescat sempre i quan les condicions siguin bones. "S'ha d'anar a buscar diners on calgui", ha explicat abans de mostrar-se decebut amb l'actuació del BCE, la Unió Europea i Alemanya.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 angel, cardedeu., 06/08/2012 - 18:03

Rajoy, confio en tu. DIGUES UN NO ROTUND NI PARLAR DEL PACTE FECAL. CyU T´ENGANYEN.

#12 LeonAnto, Barcelona, 06/08/2012 - 13:57

Ui quina por!

#11 Frank, Berga, 06/08/2012 - 13:09

Venga Sr Duran menos profecias y al grano ¿ quiere usted y su partido la independencia de Cataluña? si o no, una vez contestado si es Si pues a buscar el apoyo de la mayoria y si es que no pues mire de cambiar las cosas desde el imperio de la ley buscando acuerdos pero sin dar ultimatum.

#10 sanset bulevard, Varsòvia , 06/08/2012 - 12:04

Això senyor Durant que es vegi que sap fer un bon pà amb tomaquet al més pul estil regionalista. Quina farsa ! Ara falta que begui amb el porronet i canti havaneres. Quin gran català !

#9 ccc, bcn, 05/08/2012 - 16:08

I vostès faràn tot el qeu calgui pq així sigui, els hi va la feina. Si no generen aquesta tensió han de començar a treballar. Però tinguin cura, pq no podran controlar el vent sembrat i recollirán tempestats, comte no es quedin sense el poder pq d'altres viuen millor entre l'odi i la mentida