Publicitat
Política · 30 d'Octubre de 2015. 14:14h.

Duran alerta que que ens podem quedar "sense autonomia"

"La CUP marca avui el tempo i els continguts"

Duran alerta que que ens podem quedar "sense autonomia"

Duran, en una imatge d'arxiu

El líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, en la seva carta setmanal, adverteix que “si se suspèn l'autonomia, no és a l'independentisme a qui es farà mal. El tornaran a engreixar. És el poble de Catalunya, qui castigaran! Al cap i a la fi tot aquest enrenou pot portar-nos que Catalunya es quedi sense la independència, però també sense l’autonomia. No només perilla la independència la que perilla. També, l'autogovern!”.

Duran lamenta que “la CUP marca avui el tempo i els continguts del tacticisme de l'independentisme. Per cert, tot i que n'he deixat constància en sentit contrari en aquesta mateixa pàgina, he de dir que per primera vegada la CUP ha faltat a la seva coherència”.

“Van dir que no es podia declarar unilateralment la independència amb majoria d'escons i sense majoria de vots i ara proposen tot el contrari. Deu ser també tacticisme”, critica. Finalment, considera que “el plebiscit que Junts pel Sí va plantejar no es va guanyar, per molt que es digui tot el contrari”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#16 Ricard, Mataró (el Maresme), 02/11/2015 - 12:54

I...? No passaria res. Durant la República, Catalunya va estar un any i mig (octubre 1934 - febrer 1936) sense autonomia, ni Parlament, ni Generalitat, i no va passar res (a part del temps). I el govern català era a la presó! El 1935 va ser un any com un altre, que jo sàpiga. A en Durán ja li va bé.

#15 Jesús, Murcia, 01/11/2015 - 14:20

Vaya cosa. Mejor no tener autonomía por un tiempo y que durante ese tiempo el independentismo crezca como la espuma, jaja, y al día siguiente una Cataluña independiente apoyada hasta por muchos votantes de C's o PP.

#14 moianes, Moià, 31/10/2015 - 09:41

Cada vegada que parla el Duran, hi ha més gent que es vacuna per la grip.

#13 Observador, Girona, 30/10/2015 - 21:43

S'hauria acabat robar i repartir comissions.

#12 jon, girona, 30/10/2015 - 21:24

Perdona Pep els ciutadans q van decidir votar UDC no han llençat res sabien molt bé el q votaven. Preocupat per saber si a la llarga els vots q s'hauran llençat no seran uns altres. I prou de totalitarismes si us plau.respecteu als q pensen diferent.