Publicitat
Política · 26 de Juny de 2009. 19:24h.

Duran amenaça ara al PSOE

Després d'haver propiciat l'aprovació del primer tràmit parlamentari dels Pressuposts

Duran amenaça ara al PSOE

Josep Antoni Duran i Lleida, en una imatge d'arxiu

El portaveu del grup parlamentari de CiU en el Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha amenaçat ara al PSOE amb no donar suport al projecte de pressuposts generals de l'Estat de 2010, després que aquest dijous l'abstenció de la formació nacionalista va servir perquè la cambra donés llum verda al primer tràmit parlamentari d'aquest projecte, el sostre de despesa.

A la seva carta setmanal del seu bloc d'internet, Duran diu que "l’abstenció al sostre de despesa no significa que tanquem les portes a la presentació d’una esmena a la totalitat dels pressupostos generals de l’Estat per al 2010 i votem, doncs, novament en contra dels pressupostos socialistes".

Afegeix que "per respecte a la lògica i a la coherència, avui no podem dir el que farem. Encara no els coneixem i, per tant, difícilment els podem valorar i, a partir d’aquí, decidir el vot. Ja ho farem quan toqui, però m’és molt difícil pensar que podrem donar suport als pressupostos generals de l’Estat per al 2010. En tot cas, paga la pena recordar el que vam fer l’any passat: no donar-los suport i, per això, no veig motius per no fer aquest any el mateix".
  

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 PPitus, Arrahona, 26/06/2009 - 20:21

Estos de CIU son mas falsos que un duro sevillano!!.