Publicitat
Política · 17 de Febrer de 2014. 20:27h.

Duran aposta per Sedó malgrat el 'veto' de Tremosa

El líder d'Unió desmenteix les informacions sobre un possible relleu

Duran aposta per Sedó malgrat el 'veto' de Tremosa

Els eurodiputats Ramon Tremosa i Salvador Sedó amb Mas i Duran i Lleida

El líder d’Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran i Lleida, ha afirmat aquest dilluns que aposta per Salvador Sedó per la candidatura europea, malgrat el veto que hauria plantejat Ramon Tremosa.

El mateix Duran i Lleida ha fet referència precisament al possible veto de Tremosa en una entrevista al diari El Punt – Avui, aquest diumenge, afirmant que “diuen que Tremosa ha dit que veta Sedó? No m’ho crec, perquè diria molt poc de positiu d’ell. Tots dos han estat bons diputats”, ha assenyalat.

En una piulada a Twitter, el líder d’UDC ha sortit al pas de les diverses informacions que apunten a un possible relleu de Salvador Sedó, per les seves males relacions públiques amb Tremosa. Un dels noms que s’ha publicat com a substitut seria Francesc Gambús, director general d'Exteriors i director de l'Institut d'Estudis Humanístics Miquel Coll i Alentorn.

Duran ha publicat un tweet en què afirma que en el Consell Nacional d'aquest dissabte “donaré suport a Sedó, excel·lent eurodiputat”, negant que Unió estigui estudiant rellevar l’actual diputat del partit socialcristià al Parlament europeu.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 Enric, bcn, 18/02/2014 - 21:50

Ho sé de bona tinta...al final repetirà Sedó i en Tremosa No. Ja ho veureu en pocs dies...

#2 Merche, Barcelona, 18/02/2014 - 14:51

Jo ho tinc clar. Mentre no es desfacin d'Unió no els voto.