Publicitat
Política · 31 de Maig de 2013. 16:44h.

Duran augura la fi de les majories absolutes

"També a Catalunya, que quedi clar"

Duran augura la fi de les majories absolutes

Mas i Duran, en una foto d'arxiu

El president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assenyalat que la Fundació per a l'Anàlisi i els Estudis Socials (FAES) és al darrera de la llei Wert d'educació.

A la seva carta setmanal als militants, el dirigent democristià ha dit que "tothom sap que els continguts de la llei Wert vénen de les FAES i que tenen al capdavant l'expresident Aznar, però Rajoy està més còmode si no s’enfronta a un problema que ocupa un espai important en la carpeta sobre Catalunya".

En aquest sentit, Duran ha remarcat que "el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, n’és, al cap i a la fi, el principal responsable" de la modificació de la Lomce.

Segons el portaveu de CiU al Congrés, en cas d'entrar en vigor, la nova llei només estaria un any vigen "perquè a Espanya les majories absolutes s’han acabat -també a Catalunya, que quedi clar -i després de les properes eleccions hi haurà una majoria que coincidirà amb la que ara és a l’oposició i que modificarà la llei".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 xavier, sabadell, 01/06/2013 - 18:31

Mentres el cavall de troia estigui a Unió, i Convergència es presenti amb ells, segur que mai més la tornarà a tenir. El lloc del cavall esta amb els partits unionista, ja sigui pp, psoe pxc o ciudad-anos

#9 Cartanya, bcn, 01/06/2013 - 11:39

Com deia el MHP Jordi Pujol: ?aquest si a fixat?. Sr. Duran jo també faré un pronòstic: ?el seu fi com a polític?, si mes no de Unió, ara amb el PP no se.

#7 Claüc, Sabadell, 31/05/2013 - 18:38

I tant que s'acaben les majories absolutes a Catalunya. Qui tenia possibilitat de tenir-ne era CiU i ja fa el Duran tot el possible perquè no la tingui. No només això sinó que aconsegueix que CiU tingui una minoria absoluta.

#5 Pierenc, fffff, 31/05/2013 - 18:18

FA-ES= Falange Española

#4 indepependència, bcn, 31/05/2013 - 17:34

I jo veig els lobbys espanyols darrere la suite del Palace d'en Duran i Lleida