Publicitat
Política · 14 de Desembre de 2012. 13:13h.

Duran avisa ERC que la consulta "no serà bufar i fer ampolles"

El líder d'Unió diu que "no hi haurà cap data acordada" per celebrar-la

Duran avisa ERC que la consulta "no serà bufar i fer ampolles"

Duran, en una foto d'arxiu

El portaveu de CiU al congrés, Josep Antoni Duran Lleida, s'ha referit a la proximitat d'un acord amb ERC i ha avisat a la formació que presideix Oriol Junqueras que "la celebració d'una consulta i la recerca del marc legal que l'empari no serà bufar i fer ampolles".

En la seva carta setmanal, el líder d'Unió ha expressat que "no ens enganyem: les cultures de govern de CiU i d'ERC són diferents". Tot i això, ha expressat que "vull felicitar i agrair als negociadors seu treball. L'han fet amb discreció".

"Ho demostren -afegeix- les informacions de premsa, sobretot les referides que ja s'havia arribat a un acord -quan no era així- o que s'havia fixat una data per al referèndum -quan no hi haurà cap acordada-, posen de relleu la feina dels protagonistes de les converses".

El líder democristià ha volgut justificar així la resistència de CiU a comprometre amb una data per a la celebració del referèndum per l'autodeterminació i ha posat l'accent en les dificultats econòmiques que haurà d'afrontar el nou Executiu català. "La complexitat de la legislatura no es pot obviar", perquè "la crisi econòmica hi és i hi serà", ha vaticinat.

Per a Duran, "els ajustos per rebaixar el dèficit de continuar fent" i "tots haurem d'esforçar per garantir dia a dia la estabilitat" perquè "si no n'hi ha, ens faltaria la confiança al Govern".

El dirigent ha tornat a demanar "estabilitat" a ERC i la necessitat d'afegir "la coherència perquè el Govern projecti confiança i credibilitat". Aquest és el nostre compromís i al mateix temps el nostre repte ", ha garantit.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#11 Gerard, Barna, 15/12/2012 - 03:32

En Duran no avisa, amenaça. Ha deixat anar que si pacten el referèndum amb ERC trencaraà la coalició. Vagi o no vagi de farol CDC hauria de veure'l, anar-hi. A veure què fa. De fet no entenc com no han trencat ja fa mesos. Quina por tenen? UN home sol no pot boicotejar tot el procés.

#10 ramon, barcelona-c, 15/12/2012 - 01:31

Tot el que comença acaba i així passarà amb aliançes polítiques .L'electorat vol opcions clares i n'hi ha que son fosques i a mes inutils .De que serveix algú a Madrid que t'aconselli votar la lley de partits , presupostos contraris als interessos de Catalunya,any rera any,sense veure ni un parany?

#9 BEJOTA, BCN, 14/12/2012 - 19:17

Francisco Rubiales.- Las mercancias catalanas están siendo rechazadas por los españoles en las compras de Navidad 2012 como consecuencia del desafío independentista de Artur Mas.

#9.1 fideli, rdnes, 14/12/2012 - 20:44

si no teniu un duro per gastar!

#9.2 BEJOTA, bcn, 14/12/2012 - 20:55

fideli:Et recordo que cada mes ,el Sr. Mas i Mas demanan calés a Madrid per pagar les nómines.No sé de qué em parlas.

#8 Vicenç Ramoneda, Sentmenat, 14/12/2012 - 17:46

Duran avisa ERC que la consulta "no serà bufar i fer ampolles". - I tots acollonits! Passa't al PP, nen!

#7 fideli, rdnes, 14/12/2012 - 16:05

Duran, "el repelente niño vicente"