Publicitat

El líder d'Unió evita les explicacions sobre el cas Pallerols amb un viatge a Xile

Duran bada

Duran i Lleida

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, està sent criticat per viatjar a Xile enmig de la 'tempesta' del cas Pallerols, una vegada que el partit que presideix ha reconegut que es va finançar de manera irregular. Duran va estar ahir a la seu d'Unió durant el matí, però va ser la portaveu, Marta Llorens, qui va comparèixer davant els mitjans.

El número dos de CiU es troba a Xile com a president de la Comissió d'Afers Exteriors del Congrés. Amb motiu d'aquest càrrec, el polític català té passaport diplomàtic i representa Espanya davant ambaixadors estrangers i fòrums internacionals.

En aquest sentit, el portaveu parlamentari del PPC, Enric Millo, ha criticat que "fa anys que quan els temes són candents, ell està de viatge". Les crítiques al secretari general de CiU també es multipliquen a les xarxes socials.

La portaveu d'Unió, Marta Llorens, ha tractat de justificar l'absència de Duran i ha considerat que "no és un error que no hagi comparegut per donar explicacions. No descarto que ho faci més endavant. Unió és un partit petit i s'ha de donar l'oportunitat a altres persones del partit per poder sortir a donar la cara en temes importants com aquest".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Sara, Barcelona, 11/01/2013 - 11:27

Com pot dimitir si viu i vol continuar vivint com un multimilionari?. A més, com podria acabar de pahar les hipoteques amb el Banc Santander de les seves cases?. (Va sortir a la premsa fa aproximadament un any). Marxi, DURAN, no s'aprofiti més de Catalunya!. ÈTICA, ÈTICA, ÈTICA ...

#6 Manuel, Mérida, 11/01/2013 - 00:13

Un detallazo catalán http://histericapeninsula.blogspot.com.es/2013/01/un-detallazo-catalan.html

#5 luis, barcelona, 10/01/2013 - 17:57

Duran bada?
Estais de broma?
NO BADA, ES UN LINCE
y se aprovecha de la tonteria de sus seguidores
Su LEMA: coge el dinero y HAZTE EL TONTO

#4 Victor, BCN, 10/01/2013 - 17:35

som ciudatans que no volem ser CiUtadans, doneu vergonya... o no?

#3 Albert, Cambrils, 10/01/2013 - 14:57

Duran plega. Si voleu podeu signar aqui:
http://ow.ly/fKGyC