Publicitat
Política · 20 d'Abril de 2019. 18:46h.

Duran: "Cal una reconciliació a Catalunya"

"L'independentisme és incapaç de governar"

Duran: "Cal una reconciliació a Catalunya"

L'exlíder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha afirmat que "cal una reconciliació a Catalunya, una reconciliació amb el conjunt de l'Estat i, sobretot, una reconciliació de Catalunya amb els mercats". Duran ha fet aquestes manifestacions durant una entrevista al programa Converses de COPE Catalunya i Andorra.

Duran considera que després caldrà "el diàleg entre totes les parts implicades". "En els últims anys, hem anat separant, hem anat creant un i altre bàndol, expressions polítiques que es retroalimenten, viuen de si mateixes, però que fan més difícil l'entesa", ha afegit.

En la seva opinió, "l'independentisme és incapaç de governar Catalunya, però al mateix temps no vol que Espanya la governi". No obstant això, reconeix que l'independentisme ha sabut crear un bon relat i que ha estat capaç d'explicar-ho fora d'Espanya: "En canvi, Espanya no ha estat capaç d'explicar la seva història, ni tampoc de contestar al relat", ha insistit.

Duran i Lleida també creu que "encara hi ha espai per a un catalanisme polític": "Aquest espai necessita agrupar les formacions polítiques que hi ha en aquest moment a Catalunya i, sobretot, necessita cares noves".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#8 Graupera, Vielha, 22/04/2019 - 09:41

Duran, els nostres avis eren molt més intel·ligents que tu. Sabien que hi havia moltes maneres de pensar i que l'única solució era viure junts, i per això parlaven de les Espanyes. Perquè l'única manera de conviure és aquesta, tots en un mateix país. I no li donis més voltes. Ja veus com acaben els experiments al contrari.

#7 Tv3% Live, Queralbs sur Pujol, 21/04/2019 - 03:35

A buenas horas mangas verdes.
Duran de que va disfrazado ahora?

#6 Pan con tomate y jamón Ibérico, Amb el separatisme ni parlar-ne, 21/04/2019 - 01:15

"L'independentisme és incapaç de governar"

A buenas horas... mangas verdes Duran, ¿quizás es que desde la suite de Palace las cosas no las veías tan claras como las ves
hoy...?

Tu eres uno de los responsable principales de este desastre y de la corrupción de barretina y espardenyes...

¿Cuando piensas pedir perdón...?

#5 Jose Antonio, Sant Cugat, 20/04/2019 - 23:55

Re qué?

#4 A., Barcelona, 20/04/2019 - 20:55

Bona explicació Duran. Bon diagnóstic. Però a Unió vareu callar molts anys quan ja veieu això. I amb tu quasi tota la "burguesia catalana". I ara q fem per solucionar les coses si l independentisme està liderat pel pitjor de Catalunya? I amb el racisme i el supremacisme q fem? I com recosim les ferides amb els q som catalans no indepes?