Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2010. 18:20h.

Duran compara el Papa amb Michelle Obama

"No entenc per què no va sorgir aquesta polèmica quan va venir la dona del president dels EUA"

Duran compara el Papa amb Michelle Obama

Michelle Obama, a Marbella, aquest passat estiu

El president d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC),  Josep Antoni Duran i Lleida, ha denunciat que des de "certs sectors de l'esquerra política" es critiquin les despeses que generarà la visita del Papa, Benet XVI, i en canvi no van dir res quan va visitar Espanya la dona del president dels Estats Units, Michelle Obama, aquest estiu.

"El sant pare és un cap d'estat i és normal que la seva visita generi despeses. Però no entenc per què surgeix aquesta polèmica i no va sorgir quan va visitar Espanya la dona del president dels Estats Units", ha indicat.

Duran i Lleida ha afegit que "el que passa és que en aquest país certs sectors de l'esquerra política volen utilitzar sempre el laicisme com un instrument partidari".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Xavier, Girona, 24/10/2010 - 12:38

Sí, DDC veiem la diferència que Michelle Obama no és ningú llevat de ser "la dona de..."; mentre que Benet XVI és un cap d'estat i líder d'una religió, agradi o no...

#1 Dreta Democràtica Catalana, Democràcia catalana, 23/10/2010 - 02:13

És que Duran, comparar la Michelle amb un figura com el Papa ja et val... Si no en saps veure la diferència és que tens un problema...