Publicitat
Política · 8 de Març de 2013. 13:01h.

Duran considera que Ibarra "diu disbarats"

"Més enllà del PP també hi ha vida per la irracionalitat i la histèria", comenta abans de demanar la seva dimissió del Consell d'Estat

Duran considera que Ibarra "diu disbarats"

Duran, en una imatge d'arxiu

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assegurat que l'expresident d'Extremadura, Juan Carlos Rodríguez Ibarra, diu "disbarats" i que hauria de dimitir del Consell de l'Estat.

Duran, en la seva carta setmanal, assegura "més enllà del PP, també hi ha vida per la irracionalitat i la histèria". "Sense anar gaire lluny, ahir una vegada més Rodríguez Ibarra va dir disbarats i va comparar el president de Catalunya amb Hitler i Mussolini", afegeix.

Aquestes paraules, comenta, "són un insult a la intel·ligència que retraten el dirigent socialista". Segons Duran "signifiquen una ofensa al nostre President i al poble català" i és per això que assegura que "Alfredo Pérez Rubalcaba no pot callar davant d’aquestes declaracions aberrants i antidemocràtiques".

"L'expresident extremeny és, a més, membre del Consell d'Estat i, per respecte a aquesta institució, hauria de dimitir. Una institució constitucional no pot tenir membres que desvarien i que no siguin capaços de mantenir-se serens i respectuosos amb les altres institucions", manifesta el líder d'Unió.

D'altra banda, Duran explica que una altra "prova evident que no saben com entomar via diàleg la qüestió catalana és la manca de destresa d’interposar un recurs davant del TC" contra la declaració de sobirania aprovada al Parlament.

"Quina bestiesa! Així no anem enlloc. El Parlament de Catalunya va aprovar una declaració política sense valor normatiu. És que no veuen que la qüestió catalana, les demandes del poble català, no es poden abordar a partir de recursos al Tribunal Constitucional i que tampoc no pot ser que aquest organisme sigui el que decideixi una qüestió profundament política?", es pregunta.

"És que no són conscients que el plet ha de ser sempre posterior al diàleg, especialment en política? On és el diàleg que el president Rajoy oferia fa dues setmanes des de la Tribuna del Congrés? No veu que en lloc de parlar, de dialogar, el que fa és enviar-nos l’advocat?", afegeix.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Kropotkin, Vic, 09/03/2013 - 10:11

Si, es que hay gente que dice cosas muy bestias. Por ejemplo el propio Duran dijo que si Unio era condenada por el caso Pallerols, él dimitiría. Jua, jua, jua,... Y el tio sigue viviendo en su suite del Palace a cuenta nuestra... Jua, jua, jua,...

#1 NIJINSKY, Kiiv, 08/03/2013 - 14:30

Rodríguez Ibarra ha fet carrera política dient disbarats, no sé de què s'estranyen ara...