Publicitat
Política · 17 de Maig de 2011. 16:26h.

Duran, contra el vot de la por

"Com que els socialistes es queden sense arguments, l'únic que fan es treure l'argument contra el PP"

Duran, contra el vot de la por

Duran, durant una visita a Almenar

El secretari general de CiU i líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha afirmat, en referència a la campanya del PSC de cara a les municipals, en la qual alerten d'un possible pacte CiU-PP, que "l’únic que fa por realment és la crisi econòmica, l'atur, i el forat que han deixat els socialistes a Catalunya"

Duran ha insistit en que el seu partit no té "cap pacte preestablert" i que "el que veiem és que allà on poden, PP i PSC ens fan la guitza i es posen d’acord". Durant la seva visita a Torrefarrera, on hi ha anat per a donar suport al candidat de CiU Jordi Latorre, el líder d'Unió ha afirmat que "estem a la recta final de la campanya electoral municipal i com que els socialistes es queden sense arguments, aquesta setmana ja ho hem vist l'únic que fan es treure l'argument de la por, l'argument del PP".

El secretari general de CiU ha dit que "aquí l'únic pacte que hi ha és el d'anar tots contra CiU. És el que diuen en castellà menos lobos, Caperucita perquè, per exemple aquí a Torrefarrera, el PP va donar l'alcaldia al PSC –tot i que va guanyar CiU- i el mateix va passar a Platja d’Aro. A Euskadi governen junts el PP i els socialistes del País Basc. A Madrid, el PP quan convé s'entén amb el PSOE especialment quan es tracta d'anar contra Catalunya".

Duran ha insistit que "als socialistes se'ls han acabat els arguments. Ha utilitzat els de les retallades, la gent els hi ha vist el llautó, han vist que ells són els responsables d’això i ara volen utilitzar l'argument de la por. I ho reitero: la única por que hi ha és a la crisi econòmica i al no tenir feina, i d’això en són responsables els socialistes".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 Josep Maria Capdevila, Barcelona, 18/05/2011 - 12:17

Se podrian caer esas plataformas donde estan subidos, no? No se.... aquello de que falla un tornillo.... Pero no seais mal pensados, solo seria un sustillo como el de Rajoy con el helicoptero, solo un coscorroncillo ja,ja,ja. Me estoy meando de risa yo solo, pensando en los gritos al caer, ay,ay,ay.

#2 Josep Maria Capdevila, Barcelona, 18/05/2011 - 12:12

Se podrian caer esas plataformas donde estan subidos, no?. No se..., un tornillito que falla.... Pero no seais mal pensados, solo seria un sustillo como el de Rajoy con el Helicoptero, un coscorroncillo y ya esta, ja,ja,ja,ja,ja. Me estoy meando de risa yo solo, solo de oir los gritos al caer, ay ay