Publicitat
Política · 15 d'Octubre de 2011. 16:58h.

Duran creu que CiU ha salvat Espanya

"Si no fos per CiU, l'economia espanyola estaria intervinguda, amb el perjudici per a tots"

Duran creu que CiU ha salvat Espanya

Duran, en una foto d'arxiu

El cap de llista de CiU per les eleccions generals, Josep Antoni Duran Lleida, ha assegurat que l'economia espanyola estaria intervinguda ara si no hagués estat per l'actitud "responsable" de la seva formació, i sense la qual Espanya estaria en una situació "com la de Portugal i Grècia".

"Tant és així que voldria subratllar amb majúscules que si no fos per CiU, l'economia espanyola estaria intervinguda, amb el perjudici per a tots i en especial per al teixit productiu", ha dit el dirigent d'Unió en roda de premsa després d'una reunió del grup de la federació nacionalista al Congrés.

En aquesta línia, ha demanat als ciutadans que "mirin què està passant a Portugal ia Grècia, com s'eliminen les pagues extraordinàries dels pensionistes, com es retallen els sous i les pensions, com han de pagar el deute amb més interessos i com repercuteix tot en definitiva en el teixit productiu".

Per al dirigent democristià, la situació de crisi que viu Espanya és atribuïble a "la incompetència del Partit Socialista", perquè va negar la crisi i va actuar després tard, ja "la irresponsabilitat del PP", que veu "impròpia" d'un partit que pot governar.

Segons la seva opinió, el PP s'ha limitat a "creuar de braços i esperar que passés el cadàver de Zapatero per guanyar les pròximes eleccions". En aquest punt, ha reiterat que "si fos pel PP i el PSOE, per la incompetència d'uns i la irresponsabilitat d'altres, en aquests moments l'economia espanyola estaria intervinguda".

La "coherència", el "rigor" i "la responsabilitat" amb què, segons Duran, ha actuat CiU durant aquesta legislatura que ara s'esgota li permet presentar-se com l'alternativa a Catalunya a PP i el PSOE, i com una formació que "prioritza" els interessos de la ciutadania.

"CiU és més útil que mai. En la política espanyola, CiU és més necessària que mai. Les nostres propostes i actituds, el nostre rigor, la nostra coherència i responsabilitat són més necessàries que mai", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 Josep Portero, Terrassa, 16/10/2011 - 21:43

Ha salvat a l'Espanya d'Aznar i espera salvar a l'Espanya de Rajoy.

#15 Patriota, bcn, 16/10/2011 - 13:08

Mira que llega a ser mentiroso el tio este, ya sabemos que apoyaron a ZP para que no convocase elecciones generales junto con las autonomicas catalanas, y dice que salvo a España... tendrá cara dura.

#14 ciutadà ppcc, Bcn, 16/10/2011 - 12:16

Doncs ja toca salvar Catalunya.

#13 joan, manresa, 16/10/2011 - 10:38

El Casal,10,30h.--Sr. Duran,tot i ser cert axó,yan molts catalans que volen sortir-ne de tanta salvació..Miri, el día que poguem decidir i veure els resultats que donen la gent de Catalunya,sobre Independencia sí, o no,allavors podrem parlar amb plata.Are tot es demagojia,i recargolament...

#12 Lost, Dublin, 16/10/2011 - 00:47

Deu pensar que ELL ha salvat espanya, ELL !!! Vaja personatge...