Publicitat
Política · 5 de Febrer de 2010. 12:28h.

Duran creu que el PSC li ha marcat un gol a Esquerra

"ERC es quedarà sense vegueries i els socialistes recuperen l'Àrea Metropolitana de Barcelona"

Duran creu que el PSC li ha marcat un gol a Esquerra

Duran, en una imatge d'arxiu

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, en la seva carta setmanal, ha manifestat que "sempre he estat partidari de les vegueries, però també sempre he deixat molt clar que no podien crear-se sense la desaparició prèvia de les diputacions. Crear les vegueries per crear més funcionaris, més càrrecs i més papers no té cap sentit. Ni ara ni mai, però ara menys que mai, en el bell mig de la crisi econòmica".

"En haver-se aprovat dimarts el projecte de llei corresponent, podria semblar que ERC s’ha sortit amb la seva i que el president Montilla s’ho ha hagut d’empassar. D’aquesta lectura, en discrepo. El president Montilla ha col·locat en el paquet la llei que introdueix l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que és el que interessa als socialistes".

"És a dir, que les vegueries, com a organisme que substitueix les diputacions, van per a llarg, perquè també s’han de discutir en l’àmbit de l’Estat. En canvi, l’Àrea Metropolitana requereix només la intervenció del Parlament català i pot ser aprovada a curt termini. En definitiva, que ERC es quedarà sense vegueries, assumint al mateix temps el rebuig del territori, i els socialistes recuperen l’Àrea Metropolitana de Barcelona", conclou.

Article de Xavier Rius: "No a les vegueries"

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Josep, sabadell, 06/02/2010 - 11:03

Duran tens tota la raó aquest babaus d'Esquirols per Catalunya per tal de presentar una fulla de serveis a l'electorat es deixen eredar pel davant i pel darrera

#6 Jo, Bcn, 05/02/2010 - 18:53

Sr Duran, si vostes governen la propera legislatura poden resoldre aquest desastre suprimint l'AMB i mantenint les vegueries que són dins el nostre estatut i defensant el seu compliment. Estan nacionalment preparats per plantar cara a l'Estat i al PSC?

#5 joan, manresa, 05/02/2010 - 18:43

Anem tancant ya la paradeta del Casal.--Sr.Duran,creyem que no te un pel de tontu,aveure,ERC Sa dexat marcar molts de gols per un simple mutiu,mantenir el tripartit.Sí els gols venen de la banda esquerra,fins i tot si posen be.Dreta-esquerra,enten oi?

#4 sulfuro sulfuro, Barcelona, 05/02/2010 - 14:43

Durán recuerda el golazo que le metióZpa Mas en La Moncloa pero lo calla.
Otro buen tanto, ha sido el traspaso del muerto de los ferrocarriles de cercanias que costará un riñón pero que los nacionalistas han querido pintar como una gran conquista.

#3 LUIS, barcelona, 05/02/2010 - 14:29

Lo que se dirime aqui aparte del pastel
es ganar al contrario en la ocupación de CARGOS OFICIALES, ENCHUFES I PREVENDAS
Por que eso de las VEGUERIAS se ha hecho para eso ¿NO?
¿O es que ahora nos ahorraremos dinero y todo será mas facil?