Publicitat
Política · 20 de Juny de 2011. 10:15h.

Duran creu que "la independència és inviable"

El líder d'Unió no hauria anat en helicòpter al Parlament

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha reconegut a Els Matins de TV3 que ell no hagués anat en helicòpter al Parlament, tal i como va fer el president de la Generalitat, Artur Mas, dimecres passat.

"A mi no m'agrada pujar als avions i als helicòpters, em fa una por tremenda", ha reconegut, amb un somriure. D'altra banda, Duran ha repetit que no és partidari de la independència perquè "és inviable i crearia divisions".

D'altra banda, ha reconegut que “jo sóc un segrestador de la política en la mesura que pertanyo a un partit polític que no ha estat capaç de traslladar a la ciutadania un sistema electoral propi per a Catalunya o diferent de l’actual per a Espanya”
 
“Admeto que els meus fills no viuran com jo, i que jo sóc d’una generació privilegiada que he viscut molt millor que els meus pares”, ha assenyalat.
 
“Hem pactat amb aquest PP perquè ningú més ha volgut passar amb nosaltres. El que hem demanat als socialistes és: ‘absteniu-vos’. Jo crec que el PSC, en la mesura que va perdent el poder, deixa de comportar-se com un partit que tenia una cultura de govern quan estava al davant d’ajuntaments i altres institucions”, ha explicat.

Duran, amb un estelada, l'estiu del 2007
Publicitat
Publicitat

66 Comentaris

Publicitat
#45 Anna, bcn, 21/06/2011 - 20:51

Senyor Duran: això ho han de decidir els ciutadans de Catalunya.

#44 Duranet, bcn, 21/06/2011 - 09:27

Duran, si tu ets el polític més ben valorat a Espanya seria bó comenzar a buscar un nou pais per viure. Que Nostre Senyor ens agafi confesats amb gent com tú. Ara es comença a entrendre perque en Jordi Pujol sempre ha evitat que fosis candidat a President. Gràcies, Molt Honorable Jordi Pujol.

#43 Pep, Vic, 21/06/2011 - 09:11

Ahir a la comissió d'exteriors a madris si que estava com peix a l'aigua, i es evident que ha de renegar a l'independentisme si està en comissions d'exteriors del govern d'Espanya. Per això ell haurà viscut millor que els seus fills, tot i que els pot endollar en política o a Madrid.

#42 Manel de Sant Antoni, SANT ANTONI DE MAR (Baix Empordà), 21/06/2011 - 07:18

CiU juga a la puta i la Ramoneta. Per un costat Mas es declara independentista i vota SI a la consulta popular. I per l?altre, Duran es reafirma com espanyolista. I així pretenent acontentar a tothom.

#40 ramon, barcelona-c, 21/06/2011 - 00:06

El que al final serà inviable serà CiU. El que diu i fa en Duràn es portar el catalanisme a la inutilitat que comportarà la desaparició. En lloc d'aixó que racionalitzi un missatge per els catalans de parla només espanyola de que els problemes,tots, de Catalunya son també els seus .Duràn pot.